nedjelja, 29. travnja 2018.

ŠTO SAM ZADNJE KUPILA OD MAKEUPA?



Bio je to sasvim običan odlazak u Muller po par kućnih potrepština. Naravno da sam morala škicnuti što ima na odjelu makeupa, jer možda je izašlo nešto novo ili je možda nešto na sniženju, a ja za to ne znam.
Na sniženju je još uvijek bila L.O.V. kozmetika koja izlazi iz Muller-ovog asortimana. Gledam ja njihov stalak i razmišljam što kupiti jer šteta je propustiti sniženje od 50%, haha...

Kupila sam Magnetic Loose Eyeshadow sa metalic efektom koji me na prvi dodir oduševio svojom teksturom.

U životu sam vidjela i kupila puno sjenila, ali na ovakvo sjenilo još nisam naišla.
Riječ je o mono sjenilu koje dolazi u više nijansi (ne znam točno koliko jer je većina njih bila rasprodana). Sjenilo dolazi u posudi od mutnog stakla koja izgleda luksuzno. Nijansa koju sam odabrala je 550 Positive Attraction. 



Moram napomenuti da ovakva vrsta sjenila nije novost u svijetu kozmetike jer MAC već predstavio ovakva sjenila ali po znatno većoj cijeni.
Kao što vidite na slici sjenilo ima zebrasti baršunasti izgled. Kako koristite sjenilo njegov izgled se ne mijenja jer se čestice magnetski privlače i uvijek drže na istom mjestu.
Možete otvorenu posudu okrenuti naopako, ništa se neće dogoditi, sjenilo se neće prosuti.
Jako zanimljivo...ne razumijem još uvijek na koji sistem ovo funkcionira ali pretpostavljam da se na dnu posude nalazi mali magnet koji sve čestice drži na okupu.


Tekstura ovog sjenila je savršena. Ona je mekana, svilenkasta, uopće se ne trusi prilikom apliciranja niti se uvlači u pregib kapka
Nijansa je nježno smeđa sa zlatnim sitnim česticama koje se divno presijavaju na kapcima.


Vi sami odlučujete koliki intenzitet sjenila želite jer se ono može aplicirati suhim i vlažnim kistom. Ja za dnevni look koristim suhi kist i sjenilo stavim preko cijelog kapka. To mi se pokazalo jako praktično kada se šminkam na brzinu prije posla.

Za večernje izlaske i jači makeup na očima sjenilo samo nanesete mokrim kistom i dobijete dramatičan metalic izgled.
Malo je reći da sam oduševljena L.O.V. Magnetic Loose sjenilom i svakako vam preporučujem da ga bar u drogeriji isprobate.
Cijena sjenila je 78,90kn.


Sljedeće što sam kupila je Makeup Factory Magnetic Lips Fall predivan ruž u nijansi 272 Irresistible Mauve.


Pakiranje je jako kvalitetno sa magnetnim zatvaranjem.
Nijansa 272 Irresistible Mauve vjerujem da pristaje svima jer je dovoljno neutralna, a opet predivno ističe usne. Odlična nijansa za dan u uredu kada makeup treba biti diskretan i uredan.



Ruž ima semi-mat završetak, ne uvlači se u pore usana i ne isušuje usne. Deklariran je kao longlasting što on uistinu i je jer se zalijepe za usne kao magnet i ne mrda dobrih 5 sati.
Jako mi se svidjela tekstura ovog ruža i lakoća kojom ga nosim na usnama, tako da sam ga kupila u još jednoj nijansi.
Cijena ruža je 112kn.



Kako vam se sviđa moja kupovina?
Što ste vi od makeupa kupile?



4 komentara

  1. Odgovori
    1. Da, stvarno je savršeno. Tekstura je odlična, a magnetske čestice su me oduševile

      Izbriši
  2. Nijansa ruža mi je divna, izgleda stvarno odlično za svaki dan :D

    OdgovoriIzbriši