ponedjeljak, 23. travnja 2018.

ORIFLAME: Giordani Gold Jewel LipstickAko iz Oriflame kataloga trebam odabrati dekorativu, onda biram Giordani Gold proizvode. Po meni, ovi proizvodi odskaču svojom kvalitetom i do sada me nikada nisu razočarali.
Giordani Gold Jewel Lipstick dolaze u 6 raskošnih nijansi. Riječ je o ruževima koji usnama pružaju odličnu hidrataciju.Ruž je pakiran u crnu kartonsku kutiju na kojoj su podaci o ružu napisani zlatnim slovima, što je karakteristično za sve Giordani Gold proizvode.

Sam ruž dolazi u zlatnoj tubi koja na svom jednom kraju ima reljefni dizajn. Jako lijepo pakiranje kojim ovi Giordani Gold ruževi mogu stati uz bok bilo kojem HE brendu.
Za dizajn ovih ruževa zaslužan je poznati francuski dizajner nakita Helene Courtaigne Delalande.
Budući da je ambalaža metalna i sjajna, bilo mi je jako teško slikati ruževe. Nadam se da sam u tome uspjela.
Ruž za usne je vrlo težak zbog ambalaže, a sadrži 4g proizvoda što je prosječna količina koju dobijete kod ruževa.

Nijansa ruža koju sam odabrala je Warm Coral. Radi se o predivnoj, zagasito ciglastoj nijasni koja ne vrišti sa usana, a opet na mojim usnama izgleda jako lijepo. To je jedna „instant brightening' nijansa koja cijelom licu daje svjež izgled.Tekstura ruža je jako kremasta, pa lijepo oblaže usne i daje živopisnu boju. Rekla bih da im je formula između klasičnog ruža i sjajila za usne. Potrebno je nanijeti bar dva sloja kako bi boja ruža došla do punog izražaja. Dakle, pokrivenost ruža je srednja sa malo sjajnog završetka.
Za ovakvu teksturu, trajnost ruža na usnama je jako dobra. Na mojim usnama ostaje do 5 sati, mada boja s vremenom blijedi i nije tako intenzivna kao kada ruž tek stavim.Zadovoljna sam nijansom i teksturom ovog ruža i često ga nosim tijekom dana.
Giordani Gold Jewel Lipstick možete kupiti putem kataloške prodaje, a cijena im je 99kn.
Međutim, ruž možete kupiti i puno pristupačnijoj cijeni jer Oriflame često nudi atraktivne popuste.

PR proizvod

Koji je vaš najdraži Oriflame proizvod?
Sviđa li vam se ovaj ruž?

3 komentara