subota, 2. siječnja 2016.

PAR MISLI, MNOGO RIJEČI, MALO SLIKA....


Stigla nam je 2016-ta godina za koju se svi nadamo da će biti bolja od prethodne.
Želim vam svima puno zdravlja, ljubavi i ostvarenje svih želja u ovoj godini.
Također vam zahvaljujem što ste pratili ovaj blog, komentirali, kritizirali i bili uz mene proteklu godinu.
Vrijeme je da rezimiram 2015-tu godinu, ali ovaj put ne s kozmetičkog stajališta.




Ovaj blog je postao dio mene i kada sam ga počela pisati nisam se nadala da će se moja ljubav prema blogu sve više razvijati. Ali, osim bloga imam i svoj privatni život koji želim držati daleko od očiju javnosti. Ipak, privatni život i blog se stalno međusobno isprepliću tj. često zbog obveza u privatnom životu nemam dovoljno vremena posvetiti se pisanju onoliko koliko bih ja to htjela. Nadam se, da me kao žene, po tom pitanju razumijete. 

U sada već prošloj 2015-toj godini imala sam tužan trenutak, kada mi je bolest odnijela prijateljicu. To me jako rastužilo, ali i učinilo čvršćom, više cijenim zdravlje i život. Ne mora svaki dan biti veseo, dobar na poslu, ali svaki dan treba iskoristiti i truditi se pronaći neki lijepi trenutak u njemu. Sami smo kovači svoje sreće! Više optimizma, smijeha, druženja mislim da nam svima nedostaje. Šetnja uz more ili rijeku, odlazak u kino ili kazalište, kava s prijateljicom...to su one male stvari koje čine život, koje nam popravljaju raspoloženje i vraćaju osmjeh na lice.

Što se mog bloga tiče, konačno sam zadovoljna njegovim izgledom.
Planirala sam u ovoj godini više pisati o jeftinijim, drogerijskim proizvodima koji su nam svima pristupačni.

Iako je ovo beauty blog, vidite da ja često pišem i o temama koje nisu kozmetičke. Vjerujem da to razbija monotoniju i da ima toliko životnih tema koje vas zanimaju.

Neću postove objavljivati nekim ustaljenim ritmom, jer mi to život jednostavno ne dozvoljava. Uostalom, nije stvar u kvantiteti nego u kvaliteti napisanih postova. 

Zahvaljujem se i svim brendovima s kojima surađujem i koji nesebično šalju svoje proizvode za vas koje dijelim kroz nagradne igre.
Iskreno, suradnji je moglo biti i više, ali ja sam žena u godinama, odgovorno pristupam ovom poslu i svojim čitateljicama. Iskreno pišem svoje mišljenje o određenom proizvodu, tako da sve neozbiljne suradnje uredno odbijam. Hvala, ali ne namjeravam hvaliti neki proizvod i zavaravati svoje čitateljice, jer to nije cilj recenzija koje ja napišem.

Krajem 2015.-te godine postala sam aktivna na Instagramu. To je iskreno vrsta „zaraze“, kada jednom pristupite svijetu objavljivanja zanimljivih fotografija različite tematike, ne možete prestati. Naravno, voljela bih da me pratite i na toj platformi!

Žao mi je što ne živim blizu Zagreba, jer bih tako mogla posjećivati beauty event-e i družiti se sa svojim blogokolegicama. Život u Splitu ima za mene puno prednosti ali centar svih beauty događanja, na žalost, je još uvijek samo Zagreb.
Nadam se da će u ovoj godini brendovi konačno početi organizirati promocije svojih proizvoda i po drugim većim gradovima u Hrvatskoj.

Mislila sam napisati samo par riječi, ali, eto, post se malo odužio!

Drage moje, stojte mi dobro, uživajte u malim sitnicam jer one vaš život obogaćuju i čine ga sternijim!

Svima vama šaljem jednu veliku pusu!

                  Marijana

Broj komentara: 16

  1. Žao mi je zbog prijateljice :(
    Želim ti puno uspjeha, kvalitetnih recenzija, suradnji na blogu i istinskih radosti, zdravlja i ljubavi u privatnome životu! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Iva!
      Sve najbolje u Novoj godini želim od srca i ja tebi:)

      Izbriši
  2. Divan post draga i baš sam se raznježila <3 Želim ti sretnu Novu i da bude ljepša od prethodne s puno lijepe kozmetike i novih postova :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Također želim sve najbolje u novoj 2016. :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan post draga moja, žao mi je radi gubitka drage osobe. Hvala ti što si tako divna i nesebična osoba i prijateljica kakve je danas jako teško naći

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, sada si me rasplakala.....draga moja, za prijateljstvo je uvijek potrebno dvoje ljudi koji kliknu na prvu, a to smo ja i ti<3

      Izbriši
  5. Želim ti sretnu 2016., s puno sunčanih i veselih dana!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga Zuba! Želim tebi sve najbolje i da ti se ispune sve želje i željice <3

      Izbriši
  6. Hahhahaa, vrsta zaraze za Instagram..:D Pricaj mi o tome, zavisna sam! Na deset min proveravam sta ima novo tamo :D Srecna i tebi Nova godina :) <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve najbolje u Novoj godini, puno sretnih trenutaka i uspjeha, a manje tužnih (bilo bi lijepo da ih uopće ne bude, ali to je život-puno uspona i padova)..
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Sve najbolje želim i ja tebi....puno zdravlja, sreće i ljubavi <3

      Izbriši
  8. Moja sućut zbog prijateljice, a tebi želim da ostaneš snažna, vesela i pozitivna :) I da, Instagram je zaraza :P

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga moja imenjakinjo želim ti što više zdravlja, sreće, radosti i postova u ovoj godini :)
    Prijateljica je sada na puno ljepšem mjestu, i čita tvoje postove! (imam i ja svoju).
    Što se tiče beauty eventa pucala bih od sreće da se jedan održi u Splitu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga na lijepim željama i na tome što čitaš moje postove!
      Također i ja tebi želim sve najbolje u Novoj <3

      Izbriši