subota, 9. siječnja 2016.

Estee Lauder The Pure Colour Envy Sculpting Lipstick Dynamic #410

Već vam je poznato da kao hrčak sakupljam ruževe za usne. O jednoj nijansni Estee Lauder ruža iz kolekcije The Pure Colour Envy Sculpting Lipstick sam vam pisala ovdje
Radi se o jako kvalitetnim ruževima HE ruževima. Kada jednom probate ovaj ruž, poželjet će te imati sve njegove nijanse!

Prvo što privlači pažnju svake žene je njihova ambalaža. Elegantno pakiranje u mornarsko plavoj boji sa zlatnim slovima je ujedno minimalističko i bogato. U kartonskoj kutiji krije se ruž sa jako kvalitetnim zatvaranjem na magnet.





Tekstura ovog ruža je jako kremasta i ugodna na usnama. Trajnost mu je odlična, a kada počne blijediti, blijedi ravnomjerno na usnama. Sa ovim ružom možete bez problema popiti kavu ili sok, dok ručak neće preživjeti.



Nijansa Dynamic #410 je nježno narančasta sa primjesom ružičastih tonova. Nije napadna na usnama, lijepo definira liniju usana i daje im punoću. Znam da ovo nije tipična zimska nijansa ruža, ali daje lijepu svježinu mom dosta blijedom tenu.




Cijena Estee Lauder The Pure Colour Envy Sculpting ruža je u Muller-u oko 350kn. Ja sam ga kupila na stranici Lookfantastic, na sniženju i platila ga 250kn.

Kako vam se sviđa ova nijansa ruža?
Imate li ruž iz ove kolekcije?




Broj komentara: 6

  1. Prelijepa nijansa, jako mi se sviđa! :) Ja imam mini ruž Desirable iz ove linije i slažem se s tobom da su odlični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada ti, kao cijenjena vizažistica, potvrđuješ moj dojam to mi jako laska <3

      Izbriši
  2. Obozavam ovakve nijanse, prekrasan je i super ti stoji. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se zaljubila u teksturu ovih ruževa, a raspon nijansi je stvarno velik....najrađe bih ih sve kupila ;)

      Izbriši