subota, 18. travnja 2015.

HEAN: Volume Growing Lashes Stimulator Mascara


Ja sam vam, drage moje, vječito u potrazi za kvalitetnom maskarom! Prirodno imam svijetle i kratke trepavice (iako sam tamnoputa), pa od maskare očekujem da mojim trepavicama da volimen i da ih, koliko je to moguće, produži. Do sada sam koristila puno maskara koje su djelomično zadovoljavale moje kriterije, ali onu pravu još tražim.
Nedavno sam na recenziju dobila Volume Growing Lashes Stimulator Mascaru, a kako sam sa njom bila zadovoljna pročitajte u nastavku!




Hean je poljski kozmetički brend, za koji sam prvi put čula. Kada sam se malo zainteresirala za njihove proizvode, vidjela sam da uglavnom imaju dekorativnu kozmetiku čije su cijene u rangu drogerijskih. Na našem tržištu, ovaj brend još nije dostupan.

Volume Growing Lashes Stimulator Mascara je u stvari proizvod 2 u 1 (maska+regenerator). Ranije nisam koristila sličan proizvod i bila sam jako znatiželjna kakav ću učinak dobiti.


Što proizvođač obećava
 „Ovo je inovativan proizvod koji stimulira rast trepavica. WidelashTM komponenta jača strukturu i potiče rast trepavica. Nakon redovite uporabe, nakon tri tjedna povećava volumen trepavica tri puta.“

Opis proizvoda
Maskara dolazi u klasičnoj tubi koja sadrži 13ml proizvoda po cijeni od oko 30kn. Ima silikonsku četkicu koja dosta dobro obavlja svoj posao (iako ja nisam ljubiteljica silikonskih četkica). Maskara je dostupna samo u crnoj boji.


Sastav proizvoda
Volume Growing Lashes Stimulator Mascara sadrži aktivne sastojke:
  • WidelashTM - inovativni sastojak jača strukturu i potiče prirodan rast trepavica
  • proteini pšenice - hrane trepavice, jačaju ih i štite od štetnog djelovanja i prekomjerne suhoće.
  • Keratin -  ima jako regenerativno svojstvo
  • D-pantenol - hrani, vlaži i potiče rast stanica trepavica
Moje mišljenje
Koristila sam ovu maskaru točno tri tjedna i nikakav učinak u vidu povećanja volumena trepavica nisam primijetila! 





Rekla bih da je to jedna obična maskara i da su sastojci koji su zaduženi za povećanje volumena trepavica zakazali.
Maskara se lako nanosi na trepavice. Silikonska četkica ima prilično rijetke „zube“ koji ne pokupe previše proizvoda, što je za mene plus kod ove maskare. Maskara trepavice lijepo razdvoji, ne slijepi ih, ne stvaraju se grudice prilikom nanošenja.
Primijetila sam da maskara lijepo istakne moje trepavice, ali im ne daje neki wamp izgled.
Pogodna je za svakodnevno korištenje. Nije vodootporna i lako se uklanja sa micelarnom otopinom. Na dnevnom svjetlu lijepo izgleda na očima, ali nije pogodna za neki večernji look.
Kao što sam već gore napisala, učinak povećanja volumena nisam uočila i za mene je ovo jedna solidna maskara kao i sve druge koje sam do sada koristila.

PR proizvod

Jeste li koristili ovu maskaru?
Voljela bih da mi iz svog iskustva preporučite maskaru koja će mojim „jadnim“ trepavicama dati volumen i vizualno ih produžiti!

Broj komentara: 13

  1. Iako nisu veliki novci u pitanju, mislim da i za manje ima boljih maskara. Essence ima par izvrsnih, a u ovom cjenovnom rangu su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno da ima! Ova mi je bila zanimljiva zato što obećava njegu trepavica

      Izbriši
  2. Meni su godinama Max factor maskare bile odlicne,sad volim Flormar,Golden Rose,ima i Essence dobrih maskara.Prije nekih godinu dana imala sam Chanelovu maskaru(bila je kao poklon uz neki casopis) i to mi je bila najbolja maskara ikad,ali jednostavno mi ne pada na pamet dati 300 njak kuna za maskaru!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja koristim samo drogerijske maskare. Max Factor 2000 sam godinama koristila, ali mislim da im se formula promijenila. Nije mi više ista kada je nanesem na trepke

      Izbriši
  3. Nikad do sada nisam cula za Hean, ali kao prosjecna maskara za nas koji nismo ljubitelji nekih woow velikih trepavica moze proci :D Meni je Max Factor false lashe effect ubjedljivo najbolja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu Max Factor maskaru još nisam koristila. Koristim već duže Essence maskare

      Izbriši
  4. Ma samo ricinusovo ulje za rast i dobre trpuske! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam do sada čula za Hean kozmetiku, ali čini se kao sasvim "pristojna" maskara za svakodnevnu uporabu. Ja trenutno koristim Sonia Kashuk smeđu maskara i zadovoljna sam maskarom, ali također ne daje neki wow look.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imaš divne oči :)
    Nije li cijena ove maskare cca. 60 kn? Meni je to ostalo negdje u podsvijesti jer sam zaključila da mi ne vrijedi tih novaca, baš ništa se ne dobije ovom maskarom osim možda mrvicu boje :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Ne znam za cijenu, kada sam je dobila pisala je ta cijena. Svakako ne vrijedi tih novaca

      Izbriši
  7. Nisam do sada koristila ovu maskaru, ali slazem se sa tobom da izgleda kao i svaka druga obicna maskara koja je pogodna za dnevnu sminku. :)

    OdgovoriIzbriši