nedjelja, 29. studenoga 2020.

CHARLOTTE TILBURY: MATTE REVOLUTION LONG-LASTING LIPSTCK WALK OF SHAME

 

Kasnim sa recenzijom ovog ruža, budući da sam ga kupila na proljeće. Već sam pisala o Charlotte Tilbury ružu iz iste linije (recenzija) jer obožavam ove ruževe, a i u uvjetima kada nosimo masku long-lasting ruževi su must have.

CT Matte Revolution linija ruževa poznata je po svom hidratantno-mat završetku koji je jako ugodan na usnama.

Dakle, ovaj ruž pruža optimalnu hidrataciju usnama, a ima mat završetak koji neće osušiti usne, neće se uvući u pore usana niti ostaviti onaj ružan suhi trag na unutarnjem rubu usana. Imama jako puno mat ruževa različitih brendova i ovaj ruž bih po kvaliteti jedino usporedila sa Dior Diorific Matte ružom za usne kojeg imam u crvenoj nijansi Khol 751.
Razlika između CT Matte Revolution i Dior Diorific Matte ruža za usne je ta što Dior ruž možete kupiti u našim parfumerijama po cijeni od 300kn (online se teško može naći), dok CT ruževe možete kupiti jedino online po cijeni od 200kn.



Nijansa Walk of Shame opisana je kao "mat ružičasto-bordo nijansa". To je prilično točno. To je tamnija, topla nijansa (puno tamnija u buletu nego na mojim usnama), a nanosi se ravnomjerno i neprozirno.



Na mojim usnama, Walk of Shame je predivna nude nijansa koju često nosim i uklopiva je u sve makeup kombinacije.

Kako vam se sviđa nijansa ruža? 



 

2 komentara