utorak, 27. veljače 2018.

L`OREAL: Paradise Extatic maskara za oči


L`Oreal maskare za oči nisam koristila jako dugo...čak se ne mogu sjetiti kada sam imala njihovu maskaru. Tada je u drogerije došla Paradise Extatic maskara za oči koja je već prije u Americi izazvala pravi boom. Kako sam čitala na internetu američka verzija ove maskare razlikuje se vizualno ali i teksturom od maskare dostupne u Hrvatskoj, ali o tome nekom drugom prilikom.


Moram priznati da si je L`Oreal dao truda i maskaru upakirao u lijepo rosegold kartonsko pakiranje koje svakako privlači pažnju na njihovom stalku.
Tuba maskare je u rosegold mat varijanti sa „zlatnim“ čepom. Elegancija i jednostavnost na istom mjestu. 


Na kartonskom pakiranju piše puno toga, između ostalog i da „maskara daje trepavicama intenzivan volumen, produžuje trepavice i ugodna je za apliciranje“. 
Maskara sadrži ricinusovo ulje koje bi trebalo utjecati na brži rast i kvalitetnije trepavice.Tekstura ove maskare mi se odmah svidjela. Ne volim maskare kod kojih trebam čekati jedan period da se tekstura osuši.
Četkica je uobičajene, sa dosta gustim dlačicama koje lijepo i ravnomjerno rasporede proizvod na trepavice.


Moje prirodne trepavice su svijetle i savijene prema dole, tako da na slikama možete vidjeti kako L`Oreal Paradise Extatic maskara za oči dobro radi svoj posao.
Trepavice su lijepo razdvojene, malo čak i uvijene i povećan im je volumen (koji nije baš spektakularan kao kod nekih drugim maskara).

Paradise Extatic maskara za oči nije jedna od onih maskara koju će te nanositi na brzinu. Barem sam ja morala pažljivo je aplicirati jer ako na četkicu uzmete previše proizvoda, moguće je da vam se višak preslika na kapak.
Tijekom dana maskara se trusi jako malo i po tom pitanju je odlična.
Još jedna stvar je interesantna kod Paradise Extatic maskare za oči. Naime, u tubici dobijete 6,4ml proizvoda što je puno manje nego kod Maybeline Lash Sensation maskare koja ima 9,5ml ili L.O.V. Lash Seduction Instant Volume maskare koja sadrži čak 12ml.
Ne bih ovo ni primijetila da Paradise Extatic maskaru nisam potrošila za 2 mjeseca što mi se gotovo nikada nije dogodilo.

Zaključak:
Za mene, L`Oreal Paradise Extatic je solidna drogerijska maskara koju preporučujem curama čije su trepavice prirodno uvijene.
Ostale sretnice (među kojima i sama spadam) neka se okrenu drogerijskim maskarama čija je namjena prvenstveno produžiti i povećati volumen trepavica.
Cijena L`Oreal Paradise Extatic maskare za oči je 99kn, ali je često možete kupiti na sniženjima.

Imate li L`Oreal Paradise Extatic maskaru za oči? Kakav je dojam ostavila na vas?4 komentara

 1. Ostajem vjerna Maybellinu LS, mislim da je ova precijenjena...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Precijenjena je sigurno, ali za cure koje imaju prirodno dobre trepke je stvarno dobra

   Izbriši
 2. Mislim da je preskupa i da ima mnogo boljih za manju cijenu primjerice Maybelline ima odlične maskare

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da, cijena je malo veća. Meni je isto Maybelline LS puno bolja maskara

   Izbriši