nedjelja, 27. prosinca 2020.

ŠTO SAM OD KOZMETIKE KUPILA ZA BLACK FRIDAY?

 


Ove godine za Black Friday imala sam točno dest kozmetičkih proizvoda koje sam cijelu godinu pokušala uloviti na raznim sniženjima. Nisam imala sreće...Kiko pošiljka mi nije stigla (opaska našoj pošti kojoj ovo nije prvi put da mi ne dostave paket koji je došao u Split), Charlote Tilbury paleta sjenila se rasprodala dok sam se ja dvoumila hoću li je kupiti ili ne. Također, dva Pat McGrath ruža mi nisu stigla iako sam ih platila (novci su mi vraćeni), jer valjda dok je moja pošiljka došla na red baš te nijanse su se rasprodale.
Danas ću vam pokazati što sam "samo" uspjela kupiti na sniženju od 20%.

Jako volim Charlotte Tilbury makeup proizvode. Za sada imam samo njihove ruževe za usne, pa sam u košaricu dodala olovku za oči.


CT The Classic Eye Powder Pencil je "kultna" olovka za oči koja je dostupna u svega tri nijanse: Classic Brown (nekada se zvala Audrey) tamno smeđa nijansa, Shimmering Brown (prije poznata kao Sophia) toplo smeđa nijansa i Black koja je klasična crna nijansa.
Ono što ovu olovku za oči čini drugačijom od drugih je ta da je njena tekstura nastala mješavinom finog pudera i posebno pomiješanih ulja uz dodatak alantoina kako bi olovka bila što nježnija na područje oko oka. 
Classic Eye Pencil ima srednje meku teksturu i s njom je lako raditi. Savršena je za dnevni, prirodni izgled ali se može koristiti i za sofisticiraniji look. 


Kada sam prvi put uzela olovku u ruke, iznenadila sam se koliko je tvrđa od nekih drogerijskih brendova (ja najviše volim Bourjois i Artdeco olovke za oči). Nakon par puta uporabe tekstura je postala mekša, ali još uvijek kada s njom hoću povući crtu uz rub gornjeg kapka, osjetim njenu tvdoću. 
Odlično je pigmentirana i iako se ne tadi o vodootpornoj olovci, meni na kapku stoji cijeli dan. Kada je koristim na vodenoj liniji oka, trajnost joj je nešto kraća. 
Sve u svemu mišljenja sam da se za 16 GBD može kupiti puno kvlaitetnija olovka za oči.


Kod ruža za usne nije bilo iznenađenja jer mi je ovo već treći ruž iz CT Matte Revolution linije ruževa. Promijenili su boju kartonskog pakiranja, ali sve ostalo je ostalo isto. Njegova tekstura je meni predivna, nježna na usnama, mat, dugotrajna...sve što od jednog ruža sa mat završetkom mogu tražiti.


Sigurno znate da je Pillow Talk najpopularnija nijansa ruža iz Matte Revolution kolekcije. Ja sam tu nijansu nijansu ruža probala kod prijateljice i nije mi se sviđalo kako mi stoji. Po opisu Pillow Talk je nude nijansa koja je po mom mišljenju idealna nijansa za osobe svjetlijeg ten. 
Zato je 2020. godine Charlotte odlučila originalnoj verziji Pillow Talk ruža za usne pridodati dvije nove nijanse kako bi osigurala da svatko može pronaći svoju savršenu nijansu Pillow Talk ruža.
Dakle, dodane su nijanse Pillow Talk Medium (opisana kao topla, prigušeno smeđa nijansa sa ružičastim podtonom) i Pillow Talk Intense (duboka smeđa nijansa) koja u biti pripada KISSING liniji ruževa (imaju satenski završetak) što mi je baš interesantno.



Pillow Talk Medium nijansa ruža će biti moja "go to" nijansa jer se lako uklopi u svaki dnevni makeup look i savršeno mi pristaje uz boju tena.


Iako je moje mišljenje oko CT olovke za oči za sada podijeljeno, nijansa ruža ne oduševila pa mogu reći da mi se ova kupovina na kraju isplatila. 
Cijena ruža za usne je 25GBP.

Kako vam se sviđa nijansa ruža za usne?
Imate li ne Charlotte Tilbuty proizvod?









2 komentara

  1. Cijela pillow talk linija mi je jako primamljiva, ali ruževi pogotovo. Ova nijansa je savršena za jesen :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se, ja jako želim Pollow Talk rumenilo

    OdgovoriIzbriši