subota, 16. svibnja 2020.

CLARINS HAUL


U nedostatku vremena, ostala sam vam dužna recenziju dva Clarins proizvoda koja su po meni vrijedna pažnje. 
Clarins je francuski brend dekorativne i preparativne kozmetike o čijim proizvodima ste na blogu mogli čitati OVDJE i OVDJE
Pri jednoj većoj kupovini u Muller-u sam dobila ova dva proizvoda u putnom pakiranju. Obzirom da je riječ o skupljim proizvodima želim vam napisati svoje mišljenje o njima kako ne bi ste "bacili" novce.


Clarins Instant Eye Make-Up Remover


Iako za skidanje makeupa već dugo vremena koristim isključivo uljne čistače, uvijek kući imam jedan ovakav proizvod. Dobro mi dođe ako tijekom dana hoću na brzinu popraviti šminku na očima, kod isprobavanja sjenila ili prilikom brisanja swatch-eva sa ruke.
Isprobala sam puno proizvoda iste namjene, još uvijek mi je najdraži Mixa Dvofazni odstranjivač makeupa (recenzija).
Za Clarins Instant Eye Make-Up Remover proizvođač kaže da "nježno i brzo uklanja svu šminku sa očiju". Ono što navode kao karakteristiku ovog odstranjivača je da oma pH vrijednost istu kao i suze, pa zato ga mogu koristiti i osobe sa osjetljivim očima. Važno je napomenuti da proizvod ne sadrži alkohol, ali zato sadrži umjetni miris koji može iritirati oči. 
Znači, klasika...na blazinicu istisnete proizvod i nježno par sekundi pritisnete na oko. Jednim potezom trebala bi se skinuti sva šminka sa oka. 
U stvranosti, to nije tako. Kada sam uklonila blazinicu, izgledala sam ako rakun. Proizvod je šminku samo djelomišno otopio i razmazao na područje oko oka. Sjenilo sa oka skida lako, ali veći problem nastaje pri skidanju maskare ili tuša. Tu sam postupak morala ponoviti dva puta.
Ne mogu reći da ovaj odstranjivač ne radi svoj posao, ali obzirom da je cijena 100ml proizvoda 180kn, ne bih vam ga preporučila. 

Clarins Super Volume Mascara


  
Kada su maskare za oči u pitanju, znate da sam jako izbirljiva zato što prirodno imam loše trepavice. Clarins Supra Volumen Mascara ima "običnu" četkicu, koja se pokazala jako dobrom. Iako su u zadnje vrijeme popularne silikonske četkice, ponovo mi se klasična čestkica pokazala odličnom. Ima blago zaobljen oblik i guste dlačice koje obuhvate svaku trepavicu. Sa sobom ne vuče previše proizvoda iz tube, možda zato što je gustoća maskare optimalna.


Ova maskara je bila ljubav na prvi pogled. Kada sam je prvi put stavila na trepavice nisam se mogla nadiviti njenom učinuku. Trepavice su mi izgledale gušće, duže i uvijene. Da ne opisujem puno, pogledajte slike.



Formula maskare je dovoljno gusta da daje volumen trepavicama, a opet je dovoljno lagana da ne lijepi trepavice. Kada nanesem dva sloja maskare, moje trepavice su cijeli dan lijepe, uvijene i tijekom dana maskara se uopće ne preslikava. 
Supra Volumen Mascara obogaćena je voskom i pantenolon tako da ujedno i njeguje trepavice. 
Jako sam zadovoljna ovom maskarom i imate moju preporuku za nju.
Cijena maskare je oko 200kn. 

Jeste li koristile neki od ovih proizvoda?

1 komentar

  1. Thanks for this post.It's a very nice post.Great post.Thank you.
    kosmetik

    OdgovoriIzbriši