četvrtak, 26. ožujka 2020.

THIERRY MUGLER ALIEN eau de parfum

therry_mugler_alien_notino.hr

Therry Mugler Alien je parfem koji ili voliš ili ne voliš...nema ništa između toga. Ovo je miris koji ljudi uvijek prepoznaju na meni i za koji sam dobila puno komplimenata.
Trinaest godina nakon velikog uspjeha Angel parfema, Therry Mugler odlučio se na novi veliki izazov u svijetu parfema.



therry_mugler_alien_notino.hr

Alien by Mugler dolazi u prekrasnoj boci duboke ljubičaste boje nadahnute  ametistom koji je nositelj prirodne energije. Na boci je čep sa zlatnim detaljima koji predstavlja solarnu moć.

therry_mugler_alien_notino.hr

Parfumieri Dominique Ropion i Laurent Bruyere osmislili su parfem čija je kompozicija bazirana na tri osnovne note: topli bijeli amber u bazi, drvene note u srcu i indijski jasmin u osnovnim notama.

therry_mugler_alien_notino.hr

Fascinira me snaga koju ovaj miris nosi, a sadrži samo tri jednostavne note. U vrtlogu prostora oko ove tri note rađa se toliko jedinstven miris.
Alien je odvažan, bogat, dubok, mračan, tajanstven, seksi...
Koja čarolija od parfema...jedan od onih koje nikada ne možete pomiješati s nekim drugim i jedan od onih koji će se oko vas dugo osjećati u zraku.

therry_mugler_alien_notino.hr

Meni ga je najdraže nositi u jesen ili zimu jer se njegova dubina najljepše osjeća na hladnoći.
Therry Mugler Alien je miris za samouvjerenu, snažnu, misterioznu ženu. Ne mogu ga zamisliti na samozatajnoj, smirenoj osobi kada on svima daje do znanja da ste vi kročili u prostoriju sigurnim korakom.

Odličan dodatak ovom parfemu je parfem za kosu iz iste kolekcije.
Osim "običnog" parfema, na tržište su se postepeno počeli pojavljivati parfem u sticku, u roll-on varijanti, u obliku ulja za tijelo...i meni najdraži-parfem za kosu. 
Ako bi "običan" parfem našpricali po kosi, došlo bi do njenog isušivanja i oštećenja. Međutim, hair mist ili parfem za kosu ima ulogu hidratacije kose, smanjuje njen statički elektricitet i čini je sjajnijom. Istovremeno, za sobom ostavlja mirisni trag koji ja obožavam. 
Therry Mugler Alien miris za kosu možete kupiti na Notino web shopu po cijeni od 278,90kn za 30ml parfema.

PR proizvod


Volite li Therra Mugler parfeme?






2 komentara

  1. Ovo je sad nova Mugler verzija, za razliku od prethodne Thierry Mugler. Obožavala sam TM verziju, ne znam koliko se novi razlikuje od starog?

    OdgovoriIzbriši