ponedjeljak, 8. travnja 2019.

MAYBELLINE: FIT ME! KOREKTOR ZA PODOČNJAKE


Dugo već nisam pisala o korektorima, a još uvijek ih mijenjam i isprobavam. 
Dobro poznati Maybelline Fit me! korektor jedno vrijeme nije kod nas bio dostupan, a onda se opet pojavio na policama drogerija.


Jednostavno pakiranje sa spužvastim aplikatorom nije baš higijensko jer se na aplikatoru lako skupljaju bakterije. Kako korektor koristim samo ja, to mi ne smeta previše jer i mnogi HE brendovi imaju korektore na isti princip. U tubi je 6,8ml proizvoda što će vam uz svakodnevnu upotrebu dugo trajati.
Aplikator je mekan, ne grebe nježno okoloočno područje.



Tekstura korektroa je srednje gusta, neće vam se izlijevati iz tube i lako se aplicira na podočnjake. Ja ga aplikatorom točkasto nanesem na podočnjake (koristim jako malo proizvoda), a zatim ga beauty blenderom lagano utapkam.
Nijansa korektora koju imam je 15 koja je malo svjetlija od nijanse pudera koju koristim. Korektor mi taman lijepo posvjetli podočnjake.



Moje mišljenje:
Kada govorimo o kvaliteti bilo kojeg korektora treba uzeti u obzir što sa njim želimo korigirati. Netko želi samo malo posvijetliti okoloočno područje, netko ima vrećice ispod očiju, ljubičaste ili plavkaste podočnjake. Također, moja koža oko očiju (imam 45 godina) nema istu teksturu kao koža 20-godišnje djevojke. 
Ovo su sve važne komponente kada ocjenjujete kvalitetu korektora. 
Za mene, Fit me! korektor je dobar drogerijski korektor. Nisam oduševljena njegovim učinkom, ali nisam ni razočarana. Za dnevni makeup mi savršeno odgovara. Kako ima laganu teksturu jako malo se uvlaći u borice oko očiju čak i nakon setiranja. Ne prekrije mi u postpunosti podočnjake, ali ih dovoljno posvijetli da ne izgledam kao da cijelu noć nisam spavala.
Za usporedbu, sve vas koje volite Catrice Camuflage, ovaj korektor neće biti dobar jer nema tako dobru pokrivnu moć. Neće vam pokriti nepravilnosti na licu kao što su npr crvene točkice od akni.
Ako želite lagano pokrivanje podočnjaka i nemate istaknute bore oko očiju, Fit me! će biti odličan korektor.
Korektor možete kupiti u skoro svakoj drogeriji (ovisi na koliki izbor nijansi će te naići), a cijena mu je oko 50kn.

Kakav je vaš dojam o Fit me! korektoru?


4 komentara

  1. Cure ga jako hvale, ali još ga nažalost nisam isprobala. Nekako se uvijek vraća Catriceovom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja koristim i Fit me i Instant eraser (razna imena ..ovisi gdje ga kupim)...oba su mi dobra, ali ja trebam, na srecu, samo malo posvjetljivaja.

    OdgovoriIzbriši