utorak, 26. prosinca 2017.

OLIVAL: Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja


Na početku posta moram vam pojasniti sam naziv proizvoda. Iako ga proizvođač naziva „micelarna otopina“ zapravo se radi o dvofaznom odstranjivaču makeupa sa očiju.

Već dosta dugo sam dvofazne odstranjvače šminke zamijenila uljnim čistilicama što mi se pokazalo kao dobar odabir. Od Olivala sam dobila ovaj proizvod na testiranje, pa sam ga redovito koristila zadnjih mjesec dana. 



Proizvod dolazi u prozirnoj boci od 150ml, čep odlično funkcionira, tako da ovaj proizvod možete nositi u torbi bez bojazni da će vam se razliti. Također, na boci je mali otvor koji jako dobro dozira količinu proizvoda.
Kao što na slici vidite u boci se nalazi bezbojna i zelena tekućina koje je prije upotrebe potrebno pomiješati.
Za skidanje full makeupa sa očiju (tuš, sjenilo i maskara) ja koristim dvije blazinice, svaku za po jedno oko. Natopljenu blazinicu držim par sekundi lagano pritisnutu na oko, dok se sav makeup ne otopi. Nemojte trljati blazinicom po očima jer tako nećete ukloniti makeup, a možete oštetiti nježno okoloočno područje i trepavice.

Proizvod je jako nježan prema očima, nije me pekao za oči niti mi izazvao iritaciju okoloočnog područja. Nakon korištenja Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja ostaje mastan film na području oko očiju, tako da se ja kao i obično, umijem nekim gelom za umivanjem (ionako sam pobornik dvostrukog čišćenja lica).
Ovaj proizvod nije namijenjen skidanju pudera s lica, ali jako dobro skida ruž sa usana i pri tome usne ne ostavlja suhima.   
Miris proizvoda je nježan. Za sve vas koji ne volite miris smilja – on se ne osjeća jako kao u drugim Olival proizvodima.

Sastav:

Moje mišljenje:
Dok sam koristila dvofazne odstranjivače šminke, moj favorit bio je Mixa dvofazni odstranjivač (recenzija). Međutim, Olival Olival Micelarna otopina 2u1 s uljem smilja mu je stala uz bok.
Dakle, radi se o drogerijskom proizvodu koji jako dobro obavlja svoj posao.
Proizvod možete kupiti u DM-u, Bipi ili Muller-u po cijeni od oko 40kn.

PR proizvod 

Jeste li koristile Olival dvofazni odstranjivač makeupa?
Kako vi čistite makeup sa očiju?


2 komentara

  1. koristim Garnier dvofaznu micelarnu, već točno godinu dana. trošim 8 ili 9 bočicu. najbolja ikad i ne želim ni probati drugu :D
    prvo micelarnim maramicama tj maramicama za skidanje šminke očistim lice-puder s njega, i obrve.
    zatim micelarnu na blazinicu i pređem preko lica još jednom te po 1 blazinica micelarne za svako oko-da skinem maskaru.
    nakon toga,da se uvjerim da nema šminke na licu, umijem se biobaza micelarnim uljem ili avon uljem- ono "novo" njihovo.
    kada na licu nema vidljive šminke (ili je nema uopće),2 pumpice ulja utrljam u lice, navlažim vodom i isperem. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična rutina! Ja ne koristim baš micelarne jer mi isuše kožu, pa mi ovo dobro dođe za skinuti šminku sa očiju

    OdgovoriIzbriši