subota, 18. studenoga 2017.

LIPSTICKS WEEK: NYX Matte Lipstic


Dok su svi brujali o NYX dekorativnoj kozmetici, posebno o njihovim ruževima, ja sam kupovala i pisala o drugim brendovima. Jednostavno sam takva, kada se nešto hvali na sve strane imam poriv baš to ne kupiti.
Zato sam na proljeće kupila ovaj divni NYX Matte ruž za usne i to preko Daniel Cosmetics stranice (koja, tek sada vidim, više ne drži NYX proizvode). Nema veze, od sada i mi u Splitu imamo NYX dućan (gdje sam danas pazarila na veliko, ali o tome neki drugi put).

Teško je kupiti ruž preko interneta, mislim teško je odabrati pravu nijansu. Tražila sam narančasti ruž i to zvuči tako jednostavno. Ali, mi žene znamo da ima milijun narančastih tonova, pa ti pogodi onaj pravi.


Što se pakiranja tiče, nisam zadovoljna. Kao kod još nekih drogerijskih brendova, ruž je veći od tube (kada tubu otvorite) i nema šanse da prilikom zatvaranja nećete oštetiti vrh ruža. Pohvala što je ruž zamotan u prozirnu foliju, pa znate da ste njegova prva korisnica.


Tekstura ovih ruževa je jako ugodna na usnama i to me baš iznenadilo. Očekivala sam suhi mat ruž, a dobila meku teksturu koja je sve samo ne suha. Ruž se lako nanosi, ne uvlači se u pore usna i ne isušujue usne. Naravno, potrebno je njezi usna posvetiti malo više pozornosti ako mislite koristiti mat ruževe jer oni nikako neće izgledati lijepo na ispucalim i suhim usnama. 

Pigmentiranost ruža je odlična. Ruž se nakon nekog vremena stopi sa usnama, pa ako nešto i popijete neće vam se preslikati na čašu. Kada ovaj ruž skidate sa usana to nije baš lak posao. Treba ga duže od ostalih ruževa natopljenom blazinicom lagano tapkajući odstraniti jer ako su vam potezi grubi, ozljedit će te usne.

Odabrala sam nijansu Siera. To je topla, nježna narančasta nijansa koja lijepo ističe usne, licu daje svježinu i odlična je za sva godišnja doba. 



Drago mi je da sam kupila NYX Matte ruž za usne jer se radi o kvalitetnom drogerijskom ružu. Cijene mu se više ne sjećam, ali znam da nije bio skup.

Volite li NYX ruževe za usne?
Kakva su vaša iskustva?



2 komentara

  1. Imam jedan Nyx tekuci mat ruz. Zadovoljna sam njime. Voljela bih imati vise Nyx proizvoda..Sad se otvorio Danijel cosmetics u Virovitici pa sam mislila da jos drzi Nyx i mislila sam ici u shopping.. onda se moram drukcije snaci..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja ti Aneta nisam 100% sigurna da oni više ne drže NYX, sam na njihovoj web stranici ga nemaju. Ako nešto od NYX-a želiš javi mi se pa ću ti poslati

      Izbriši