srijeda, 22. studenoga 2017.

ESSENCE: Instant Volume Boost Mascara


Već dugo koristim ovu maskaru, a nikako formirati konačno mišljenje o njoj. Jedan dan je volim, drugi bih je najrađe bacila.
Zašto je tomu tako pročitajte u nastavku post.

Essence Instant Volume Booster maskara za oči pripada kolekciji „awesometallics“. Maskara obećava maksimalan volumen trepavica u samo 10 sekundi zahvaljujući četkici za volumen koja se sastoji od inovativnih vlakana u obliku cvijeta.


Maskara je pakirana u „bucmastu“ tubu metalic ljubičaste boje, ali to je karakteristika cijele ove kolekcije.  
Budući da je ambalaža velika, očekivala sam da će u njoj biti i velika četkica. Međutim, četkica je normalne veličine sa kratkim i lijepo raspoređenim dlačicama što je dobro jer tako mogu doprijeti do svake trepavice.
Volim ovakve četkice. 



Što mi se sviđa kod ove maskare:

  • trepavicama zaista daje odličan volumen, ali ih i vizualno produžuje
  • ostaje na očima dok je sami ne skinete
  • ima intenzivno crnu boju
  • ima odličnu četkicu
Što ne volim kod ove maksare:
  • maksara je „premokra“, ako me razumijete, pa četkica sa sobom pokupi previše proizvoda.U početku mi se to činilo normalno jer je maskara nova. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, stanje se nije mijenjalo.
  • koliko god višak proizvoda pokušavam maknuti sa četkice, još uvijek je četkica premokra, pa mi trepavice izgledaju kao  „paukove noge“
  • maskara dosta slijepi trepavice koje one djeluju neuredno
  • ako niste jako pažljivi, maskara se lako preslika na gornji i donji kapak
Evo kako to izgleda na mojim očima:


Moje mišljenje:
Dok ovo tipkam, na očima imam Essence Instant Volume Booster maskaru.
Obožavam je zbog predivnog volumena koji daje mojim jadnim trepavicama i lijepo ih oblikuje jer su prirodno ravne.
Mrzim je jer i nakon više od mjesec dana korištenja četkica svaki put pokupi previše proizvoda i ne mogu lijepo izvući trepavice.
Možda je stvar u meni, u načinu na koji apliciram ovu maskaru...stvarno ne znam i zato bih voljela da mi u komentarima napišete kako se vama ponaša ova maskara.
Essence Instant Volume Booster maskaru možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 25,90kn.


Broj komentara: 12

  1. Imam neke druge Essence maskare i imam isti problem - svaka maskara je premokrna i slijepi trepke. Otvorena je i 3 mj.. i opet ista stvar.. jos trazim idealnu maskaru!
    -

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala dosta Essence maskara i sa nijednom nisam imala taj problem

      Izbriši
  2. Ovu nisam isprobala, ali Essence Lash Princess ružičasto pakiranje koristim godinama i uvijek nakon nekih tjedan dana korištenja postane normalna tj. manje mokra. Meni se skoro svaka maskara preslika na kapke, ali ne vidim to kao manu ako dobro raščešlja trepavice već očistim sa štapićem za uši umočenim u micelarnu. To mi je već rutina.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lash Princess ružičastu i zelenu maskaru obožavam, pisala sam na blogu usporednu recenziju. Ok, to što se maskara preslika da se popraviti, ali ova slijepljenost trepavica....

      Izbriši
  3. Meni je ova maskara vrh. Skuzila sam da pokupi previse proizvoda. ja je uvijek dobro obrisem prije nego krenem radit s njom al to mi nije neki problem. Moj jedan jedini problem kod ove maskare je sto mi se nakon par sati pocne lagano trusit ispod ociju. Nisam primjetila preslikavanje na gornji kapak (ili ti na obrve) posto ova maskara meni trepavice izvuce doslovno do obrva. Samo da se ne trusi bila bi mi dozivotni favorit

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se uopće ne trusi! Probat ću četkicu bolje obrisati prije apliciranja.
      Hvala ti na savjetu :)

      Izbriši
  4. Nisam je isprobala , ali čini mi se da dosta zalijepi trepavicea ostslo mi se sviđa , a i cijena je pristupačna !

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja obično sa takvim maskarama uz takve imam neku praznu samo zbog dobre četkice pa ju sa njom iščešljam i razvučem onda je ok.Probaj,ja to uglavnom činim stalno jer još nisam naletjela na top maskaru,od Revlona su ok.

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam je u zalihi i čeka svoj red.Sad me nakon tvoje recenzije baš zanima kakva će biti meni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. koliko sam čitala recenzije, maskara je svima dosta mokra. Ljudi se snalaze kako znaju...uglavnom dobro obrišu četkicu prije apliciranja

      Izbriši