ponedjeljak, 6. studenoga 2017.

CACHAREL: Anais Anais Premier Delice edp


90-tih godina obožavala sam Cacharel Anais Anais parfem. Bile su to moje studentske godine kada nisam sebi mogla priuštiti kupnju parfema. Zato kada bih ga dobila za rođendan štedljivo sam koristila svaku kapljicu i uživala u njegovom mirisu. Mnogi kažu kako je taj parfem prikladniji starijim ženama, ali meni je odlično stajao i dobivala sam brojne komplimente na njegov račun.

Puno godina kasnije odlučila sam kupiti noviju verziju tog parfema Anais Anais Premier Delice. Ta dva mirisa nemaju ništa zajedničko osim prepoznatljive bočice. 


Anais Anais Premier Delice spada u cvjetno-voćne-gurmanske parfeme.
Gornje note su voćne, osjeti se zelena kruška, bergamot i naranča.
Srce parfema čine jasmin i bijeli božur.
Baza je gurmanska, osjeti se mošus zajedno sa drvenim nijansama cedra.


Anais Anais Premier Delice je razigran, zavodljiv, pogodan za toplije vrijeme. Malo podsjeća na svoje prethodnike, a opet ima nešto novo i originalno.
Postojanost mu je odlična, na mojoj koži se osjeti i nakon 8 sati. Najljepši mi je osjećaj kada tijekom dana protresem kosu i osjetim njegov slatkasti, pomalo čokoladni miris.

Volite li Cacharel parfeme?
Koji vam je njihov parfem najdraži?




Broj komentara: 6

  1. jao, čini se divan sad za zimske dane <3 imala sam neki točeni njihov Noa se zove, dobila od šogorice i bio je dobar no ne koristim više baš točene parfeme, pa bi se možd jednom odlučila za original :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga imala sam Noa, ovi je sasvim drugačijeg mirisa. Uzmi tester, nadam se da će ti se svidjeti :)

      Izbriši
  2. Meni su se uvijek svidjali ti, za starije, parfemi, s ekskurzije sam se vratila s Opijumom kao jedinim suvenirom. :) ovoga moram probat, onaj stari mi je bio drag :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene nervira ta posjela parfema na parfeme za "starije" i "mlađe".
      Probaj ovaj parfem, ali on ti uopće nije sličan originalu

      Izbriši