utorak, 1. kolovoza 2017.

AVENE COUVRANCE: Translucent mosaic powder


Nastavljam seriju postova Avene Couvrance dermatološke kozmetike koja je prilagođena čak i najosjetljivijoj koži.
Avene kompaktni mozaik puder koristi se preko dnevne kreme ili preko kremastog/tekućeg pudera kako bi ga dodatno učvrstio.

 Ovo je zaista savršen proizvod za one koji traže nekakav prozračan i lagani kompaktni puder za ujednačavanje i prirodan izgled. 


Pakiranje je plastično, bijelo, jednostavno i ne izgleda nimalo jeftino. Pohvalno je što kutija ima ogledalo, pa možete lako matirati ten tijekom dana. 


Tekstura pudera nije previše praškasta, kompaktna je, svilenkasta lagana na licu i lijepo se uklapa u sve nijanse tena. Koristila sam ga dok još nisam potamnila na suncu, a odgovara mi i sada, kada mi je ten za bar dvije nijanse tamniji.


Prilikom nanošenja pudera nema nikakve „prašine“, čini vam se da kist nije pokupio ništa proizvoda, tek kada ga stavljate na lice primijeti se da je ten ujednačen i matiran. Savršenstvo! Nema nereda u kupaonici!


Puder dolazi u 3 varijante: Prozračni, Prirodni sjaj i Brončani mozaik puder.
Od svih mi se najviše sviđa Prozračni mozaik puder koji se koristiti  čak i nakon dnevne, ali ja zbog hiperpigmentacijskih mrlja prvo stavim Avene Couvrance Korektivni tekući puder (recenzija), a onda boju tena ujednačim i matiram ovim puderom.
To radim velikim kistom kojim pomiješam sve nijanse pudera, otresem višak i lagano pređem po cijelom licu i obavezno vratu.
Puder sadrži odabrane nježne pastelne nijanse koje su potpuno neprimjetne na licu.
Prozračni mozaik puder je formuliran tako da ne sadrži parabene, alergene, parfeme, komzervanse i nije komedogen.
Otporan je na znoj tako da je savršen za vruće ljetne dane. 

Pakiranje sadrži 9g proizvoda. Nije velika gramaža, ali proizvod se jako sporo troši pa će vam potrajati. Možete ga kupiti u gotovo svim ljekarnama po cijeni od 160,59kn.

PR proizvod

Koristite li Avene Couvrance maleup?
Koji puder za matiranje koristite ljeti?

2 komentara

  1. Joj meni ovo definitivno treba...lice mi luduje ljeti zato moram koristit nesto lagano,,,kakvo mu je prekrivanje ako se nanosi sam?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne matiram jer nemam potrebe (suha koza),ali par mojih prijateljica obozava ovaj puder i vise puta sam ga kupila kao poklon....i pakiranje je stvarno cvrsto i fino,a i dizajn tj kako su slozene nijanse bas lijepo izgleda

    OdgovoriIzbriši