petak, 28. srpnja 2017.

dr. Brant: Magnetight Age-Defier Mask


Maske za lice su trenutno u svijetu ljepote jako popularne. Zato vam danas pišem o najneobičnijoj maski koju sam ikada koristila!

Kada sam u ožujku dobila dr. Brant Magnetight Age-Defier Mask bila sam jako uzbuđena jer se radilo o najnovijoj dr. Brant maski za lice koja je nastala kombinirajući ljekovitost drevne prošlosti s naprednom rehnologijom. 

Riječ proizvođača:
„Koristeći moć magnetne privlačnosti, ova napredna maska pomaže odbiti posljedice stresa i vanjskih utjecaja.
  •         vraća energiju i pomlađuje kožu
  •         magnetne čestice željeza izvlače toksine i dnevne ostatke nečistoće
  •         aromaterapijska lavanda smiruje osjetila
  •        crni turmalin, snažan mistični kamen poznat kao jedan od najprirodnijih minerala bogat energijom, smrvi se u najfiniji prah kako bi neutralizirao negativnu energiju i potaknuo pozitivnost, čineći kožu blistavom"

Magnetight Age-Defier maska za lice dolazi u elegantnom crnom, staklenom pakiranju od 90g. Uz masku dolazi mala šplatula za njeno apliciranje i trokutasti magnet za njeno skidanje. 


Tekstura maske mi se sviđa jer je taman toliko gusta da je bez nereda mogu lijepo rasporediti po licu. Ja pri tome nisam koristila priloženu špatulu jer mi je sa njom bilo jako nezgodno razmazati masku po licu. Kako nije preporučljivo masku stavlajti prstima, poslužila sam se kistom kojeg uvijek koristim za stavljanje svih maski (isplati se jednom uložiti u dobar kist za masku!).
Maska ima miris lavande koji ja jako volim, ali nekome može biti neugodan jer je dosta intenzivan. 




Dakle, maska se aplicira na očišćeno i suho lice u tankom sloju, pa će vam pakiranje od 90g dugo potrajati. Potrebno je izbjegavati stavljanje maske na nježno okoloočno područje.
Maksa na licu ostaje 5-10 minuta pri čemu se ona neće stvrdnuti niti promijeniti boju.
Trokutasti magnet se zatim umota u čistu papirnatu maramicu i lagano se prođe preko lica u blizini kože (ja sam to radila iz više puta pri čemu bih uvijek mijenjala uprljanu maramicu) sve dok maska u potpunosti nije uklonjena.






Nakon skidanja maske imate osjećaj da vam je na licu neki serum pomalo uljne teksture i potrebno ga je lagano umasirati u kožu.
Uglavnom, večer kada sam koristila Magnetight Age-Defier masku za lice nisam imala potrebu koristiti uobičajene večernje proizvode.
Na donjoj fotografiji možete vidjeti kako mi se lice sjaji nakon skidanja maske.


Ljudi moji, taj postupak skidanja maske s lica je toliko čudesan da je mene potpuno fascinirao!

Sastav:
Iron Powder, Dimethicone, Polysilicone-11, Nylon-12, C12-15 Alkyl Benzoate, Silica, Tribehenin, Polymethylsilsesquioxane, Peg-10 Dimethicone, Polysorbate 40, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Ceramide Ng, Peg-10 Phytosterol, Tourmaline, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Isohexadecane, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Palmitoyl Hexapeptide-12, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Dimethylmethoxy Chromanol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.

Magnetight Age-Defier maska za lice doslovno u sebi ima čestice jako fino mljevenog željeza za koje se tvrdi da s "napinje" i umiruje nadraženu kožu.
  
Moje mišljenje:
Kod Magnetight Age-Defier maska za lice najviše me se dojmio postupak skidanja maske, mislim koga ne bi?
Nakon skidanja maske koža je hidratizirana, meka na dodir i na licu se vidi da je svježe i blistavo.  
Primijetila sam da su mi pore znatno manje vidljive do 2 dana nakon korištenja maske.
Što je sa ublažavanjem bora, finih linija? Na žalost, tu nisam primijetila nikakvu pozitivnu promjenu!

Da skratim, sve učinke koje proizvođač navodi da maska radi su bili vidljivi na mojoj koži osim „pomlađivanja kože“ tj. bilo kakvog poboljšanja što se tiče finih borica.

Uživala sam u ovoj „skupoj igrački“, a vjerujem da bi i svaka od vas!

dr. Brant Magnetight Age-Defier masku za lice možete kupiti u Muller-u, specijaliziranim ljekarnama ili putem web shopp-a.
Cijena proizvoda je 699,99kn.

PR proizvod

Znam da su neke moje blogokolegice koristile dr. Brant proizvode, pa me zanima je li netko koristio ovu masku?
Jeste li je vi, drage moje čitateljice, koristile?
Kakvo je vaše mišljenje o ovom proizvodu?











Broj komentara: 8

  1. Ova igračka je stvarno skupa, vjerujem da vrijedi ,nisam ju probala jer moram priznati izvan mog budžeta je ,zasad ću uživati u tuđim dojmovima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kako sam i napisala: "Uživala sam u ovoj skupoj igrački!"

      Izbriši
  2. Nisam koristila ovu masku, ali imala sam nešto slično,radilo se o maski Premier Dead Sea Cosmetics koja je imala identičan postupak nanošenja. Cijena je bila isto tu negdje, srećom kupila sam je na Cosmetic News Opatija sajmu, dosta povoljno. Ispočetka mi je bila jako fora, ali moram ti priznati da me je nakon pola bočice već počeo živcirati taj sistem skidanja, jedva sam čekala da je potrošim. Efekt je bio ok, glatko, hidratizirano lice, ali ništa što nisam dobila i s drugim, puno jeftinijim maskama koje su jednostavnije za korištenje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam čula za taj proizvod. Mene je na prvu oduševio način skidanja maske, čini mi se kao najjednostavniji i najuredniji postupak.
    Ja sam ti kao malo dijete, takve "gluposti" me uvijek oduševe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja ti maske operem u tušu uglavnom, i pilingiram se u zadnje vrijeme u tušu :)
      Ovo ti je brend: https://www.premier-deadsea.com/en/masks

      Izbriši
    2. Hvala ti na linku! Ja također glinene maske perem pod tušem jer mi je tako najlakše ;)

      Izbriši
  4. Dobila sam tester ove maske (cini mi se prosle godine) kad sam kupila vise stvari u Sephori i iskreno meni je bila meh za toliko koliko kosta....a ni sastav nije bas nesto...drzim se radje Dermalogice :) Inace to skidanje s magnetom mi izgleda kao previse posla tj bas moras biti pazljiv da se sav ne uprljas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skidanje je jako jednostavno, magnet je u maramici, tako da se uopće ne uprljaš

      Izbriši