nedjelja, 4. lipnja 2017.

KOZMETIČKI FAVORIT- svibanj 2017.

Početkom mjeseca lice mi je bilo u lošem stanju. Stres je učinio svoje, komedoni i potkožne ciste poludjele. Još kada tome pridodate „moj ručni rad“, sve vam je jasno.
Uz hrpu preparativnih proizvoda za hitne intervencije tijekom dana je sve te nepravilnosti trebalo prekriti, a tu BB krema nije bila dovoljna. Sjetila sam se da imam tester pakiranje La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT proizvoda pa sam pokušala sa njim. Tada se dogodila ljuba...tolika ljubav da sam odmah išla kupiti full-size pakiranje.

Ljudi moji, ovaj proizvod je savršen i ne želim nikada ostati bez njega!!!





La Roche-Posay Effaclar Duo+ uvijek imam u ladici jer je odličan u situacijama kada lice poludi. Međutim, njegova nova verzija La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT imam dodatnu prednost, a to je da se radi o toniranoj kremi. 



Zašto volim La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT ?
Ima sva dobra svojstva La Roche-Posay Effaclar Duo+ kreme. To je u osnovi jedinstvena dnevna krema koja bi trebala smanjiti nepravilnosti kao što su hiperpigmentacijske mrlje i ožiljci od akni, smanjiti vidljivost pora i općenito poboljšati ten.
Dodatno, ova krema sadrži mineralne pigmente i osigurava pokrivenost kože. Nitko od nas ne želi žbukati lice sa pet slojeva pudera kako bi prekrili nepravilnosti. Zato je tu La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT koji je u takvim situacijama doslovno spas za lice.
Ja sam ga nakon jutarnje uobičajene njege koristila najčešće samostalno. 
Time bih osigurala da proizvod djeluje na nepravilnosti, ali i dobila dosta dobro pokrivanje tipa "no make-up". 
 Naravno, nećete dobiti tako dobru pokrivenost kao sa puderom, ali uvijek vam može poslužiti kao dobra „baza za puder“.
La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT dolazi u samo dvije nijanse: light (svjetlija) i medium (tamnija). Ja imam medium nijansu koja izgleda dosta tamno, ali kada je stavim na lice odlično se stopi sa mojim tenom.

Tekstura kreme je lagana i brzoupijajuća. Na lice sam kremu nanosila prstima.
Kako bih produžila njen vijek trajanja na licu, fiksirala bih je puderom u prahu.  



Sastav:

Formula sadrži Procerad™ patentirani ceramid koji aktivno djeluje protiv nepravilnosti, štiti od pojave crvenih i smeđih mrlja. Tu je i  La Roche Posay termalna voda koja je prirodno bogata selenom smiruje kožu, smanjuje nadraženost i djeluje kao antioksidant.

Zaključak:
Koristeći La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT zadnjih mjesec dana moje hiperpigmentacijske mrlje nisu nestale, ali su se upale na licu brže smirile i nisu ostali ožiljci. Ova krema jako dobro pokriva nesavršenosti na mojoj koži i bez obzira na vrućinu postojana je na licu oko 5 sati. 
Ako želite „no make-up“ izgled na svom licu, a uz to još i učinkovitu njegu protiv nepravilnosti, imate moju preporuku za ovaj proizvod.


La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama po cijeni od 129,85kn.

Za kraj posta, pogledajte kako ova krema izgleda na mom licu!

Bez kreme

Sa kremom

Jeste li koristili La Roche-Posay Effaclar Duo+ UNIFIANT ?








Broj komentara: 5

  1. super <3 i ja planiram kupiti, isprobala sam tester, svjetlija nijansa, i odličan mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo mišljenje! Ja sam je prvo isprobala isto preko testera....neka i testeri nečem pametnom posluže ;)

      Izbriši
  2. Nisam uopće čula da imaju ovo, ali sve mi se čini da bi mi trebalo. Ima perioda kad mi lice poludi a ja napravim još goru stvar i sve raskasapim :D Da pokucam sad sam imala jedan dobar period i lice mi je super izgledalo.

    OdgovoriIzbriši