utorak, 16. svibnja 2017.

OLIVAL: Natural deo krema

Dolaskom toplijih dana javlja se kod svih nas problem prekomjernog znojenja. Činjenica je da se svi ne znojimo istim intenzitetom kao i da miris znoja kod svih nije jednako izražen. Neugodan miris znoja ne znači da osoba ne vodi računa o redovitoj higijeni, može biti da koristi dezodorans koji joj ne odgovara tj. koji njen miris znoja ne neutralizira.
Ne koristim isključivo prirodne dezodoranse, pazim samo da ne sadrže alkohol jer mi takvi nadraže kožu. Nastojim da moj dezodorans ne sadrži aluminijuve soli, ali, iskreno, takvih je malo koji su djelotvorni.


Olival proizvodi su nam svima poznati kao kvalitetni, s dobrim sastojcima. O nekim Olival proizvodima sam pisala ( ovdje, ovdje, ovdje, ovdje, ovdje, ovdje ).

Ovo proljeće Olival obitelj je dobila novog člana- Natural deo kremu koja dolazi u više mirisa:
Natural deo krema ružmarin i limun 
Natural deo krema menta i lavanda 
Natural deo krema sensitive rose
Natural deo krema antibacterial – čajevac 
Natural deo krema zeleni čaj 





Po čemu je Natural deo krema posebna?
Dezodorans u kremi nije neka novost i možete ih kupiti u svim drogerijama od različitih proizvođača. Ja ih volim, isto kao i roll-on pakiranja (ne volim zato dezodorans u spreju!).
Olival Natural deo krema ne sadrži štetne tvari koje možete naći u većini dezića. Tu prije svega mislim na alkohol, komzervanse, parabene, aluminij, sintetičke mirise i boje. Dakle, ova deo krema je 100% prirodna.
Eterična ulja djeluju antibakterijski, koži daju ugodan miris, a dugotrajnost i produženi učinak djelovanja osigurava uljna podloga: karite maslac i kokosovo ulje. 
Soda bikarbona (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica prilagođenih za aplikaciju preko kože, aktivna je tvar u formulaciji deo krema te izvrsno neutralizira znoj i neugodan miris kao popratnu pojavu znojenja.
Kao benefit svega navedenog je istovremeno neutraliziranje mirisa znoja i hidratacija ispod pazučnog područja. Mogu ih koristiti osobe s osjetljivom kožom, kao i djeca.
Važno je reći da Natural deo krema ne sprječava znojenje nego samo neutralizira njegov miris tj. ne remeti prirodnu funkciju kože i ne zatvara pore.
Natural deo krema vam neće spriječiti znojenje, jer za to nije namijenjena, ali bi trebala neutralizirati miris znoja. 

Pakiranje proizvoda je praktično i jednostavno za korištenje.




Moje iskustvo:
Osoba sam koja se srećom ne znoji pretjerano, pa rijetko koristim antiperspirante. Do sada sam bila alergična na samo jedan dezodorans o čemu sam vam pisala ovdje.
U zadnja tri tjedna ja i moja kćer (koja je u pubertetu) koristile smo istovremeno Natural deo kremu zeleni čaj. 


Ova krema ima lagani, biljni miris koji se „ne tuče“ s parfemom kojeg trenutno nosite. Tekstura kreme je dovoljno rijetka da je nježno možete nanijeti nakon tuširanja. 


Proizvod meni i mojoj kčerki nije izazvao nikakve alergijske reakcije, a ja sam ga koristila i odmah nakon depilacije.
Na kraju, nas dvije imamo različito mišljenje o ovom proizvodu što potvrđuje činjenicu da nam svima ne odgovaraju isti proizvodi!

Kćerki je Natural deo krema pružala dobru zaštitu od neugodnog mirisa znoja, dok bi mene štitio nekih 5 sati. Nakon toga, osjećala bih miris znoja što je jako neugodno!
Obje smo doživjele da nam ova deo krema ostavlja neugodne tragove na odjeći koji se mogu oprati jedino pomoću tekućeg deterdženta za suđe (zato što mrlja ima masnoće u sebi).
Dakle, kada nakon tuširanja stavljate Olival Natural deo kremu, obavezno pričekajte da se krema upije u kožu, a tek tada se odjenite!

Naglašavam, to ne znači da vama Natural deo krema neće odgovarati, ja sam samo napisala svoje iskreno mišljenje!

Olival Natural deo kremu možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 30kn.

PR proizvod

Jeste li već koristile Natural deo kremu?
Kakvo je vaše mišljenje o ovom proizvodu?


2 komentara

  1. Ni meni nije odgovarala ova krema, nije me štitila od neugodnih mirisa, nakon depilacije mi se javila iritacija, a uz to dugo se upijala, a ostaci su se trusili s kože. Baš mi je žao, nadala sam se da ću konačno pronaći neki zdravi dezić.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam pročitala puno recenzija i svima je ova krema savršena! Ti si prva blogerica koja dijeli moje mišljenje :)

      Izbriši