petak, 26. svibnja 2017.

FILORGA: Eyes Apsolute okoloočna krema

Nakon 2 mjeseca testiranja vrijeme je da vam predstavim još jednu okoloočnu kremu iz laboratorija Filorga. Riječ je o Eyes Apsolute okoloočnoj kremi.


Područje oko očiju ima važnu ulogu u izrazima lica, odaje naše emocije, manjak sna i tu je koža tanka i osjetljiva. Također, kod mene su uvijek prisutni podočnjaci koji su više izraženi kada sam neispavana ili umorna.
Od prosinca prošle godine koristila sam dvije Filorga okoloočne kreme (recenzija) i promjene na bolje su trenutno baš vidljive. 





Eyes Apsolute okoloočna krema je dio linije SKIN-ABSOLUTE koja djeluje na sve znakove starenja. U ovoj liniji se još nalaze dnevna i noćna krema za lice.

Što proizvođač kaže o ovoj kremi?
Eyes Apsolute okoloočna krema svojim anti-age pantentiranim inovativnim sastojcima djeluje na bore, podbuhlost, obješene kapke, tamne podočnjake i trepavice, te daje svjež i sjajan izgled području oko očiju.
Kombinacija restrukturirajućih i botox-like aktivnih sastojaka djeluju na sve vrste okoloočnih bora, dok kombinacija dvaju biljnih ekstrakata podiže gornje kapke.
Kompleks dekongestivnih aktivnih sastojaka bogatih peptidima i metaloproteinima potiče mikrocirkulaciju, te smanjuje tamne podočnjake i podbuhlost.
Ekstrakt bijelog bisera bogatog elementima u tragovima reflektiraju svjetlo i trenutno daju sjaj području oko očiju.
Istovremeno, peptidi i isoflavoni jačaju i obnavljaju trepavice čineći ih debljima.“

Eyes Apsolute okoloočna krema ima lijep, futuristički dizajn. Krema se nalazi u boci koja je hermetički zatvorena, tako da do nje ne prodiru zrak i svjetlost. Ne možete ne primijetiti metalni dio na vrhu tube tzv. cyro-aplikator. Iza ove fensi riječi krije se metalni aplikator koji hladi okoločno područje i omogućava da krema lakše prodre u kožu. Aplikator je napravljen od nekoliko vrsta metala i zaista pruža osjećaj ugodnog hlađenja kod apliciranja kreme. Ne morate kremu držati u hladnjaku, cyro-aplikator je uvijek ugodno hladan. 


Laganim pritiskom sami dozirate količinu kreme. Potrebna je veličina kovanice od 50 lipa za oba oka u jednom korištenju. Nije dobro pretjerati s količinom kreme jer se tada krema neće u potpunosti upiti u kožu nego će višak ostati sjediti na okoloočnom području.
Krema se nanosi na područje ispod oka i na gornji kapak prstima, a zatim se pomoću aplikatora, lagano kružnim pokretima umasira u kožu. 
Tekstura kreme je dosta konkretna, ali nemasna.


Moje iskustvo:
Eyes Apsolute okoloočnu kremu koristim već 2 mjeseca u jutarnjoj i večernjoj njezi. Na nju lijepo sjeda korektor tako da tu nema problema.
Neki značajan učinak nećete odmah primijetiti.
Prvo sam primijetila da krema lijepo popuni fine linije koje nastaju uslijed dehidratacije okoloočnog područja.
Kod podočnjaka krema ima za cilj pomoću peptida  poboljšati protok krvi u području ispod oka. Moji podočnjaci nisu nestali, ali ujutro su manje natečeni i lakše mi ih je prekriti korektorom.
Što se borica tiče, one postojeće nisu nestale (nisam ni očekivala da hoće!), ali kako krema sadrži soft-micro čestice cijelo područje oko oka izgleda kao da je blurano....izgleda mekše, zaglađeno, a samim tim su i postojeće bore manje vidljive.
Trepavice mi nisu dobile na volumenu, zapravo tu nisam primijetila nikakvu razliku.
Ono što me se najviše dojmilo kod Eyes Apsolute kreme je ujutro svježiji i znatno manje podbuhli izgled okoloočnog područja. 

Da zaključim, riječ je o kvalitetnoj i pomno osmišljenoj kremi koja lijepo njeguje okoloočno područje, iako kod mene nisu vidljivi svi učinci kreme koje proizvođač navodi.

Filorga Eyes Apsolute okoloočnu kremu možete kupiti u svim ljekarnama koje drže Filorga proizvode ili je naručiti na linku.
Cijena kreme je 598kn.

PR proizvod

Koristite li Filorga proizvode?
Koje su vama anti-age okoloočne kreme najučinkovitije?


2 komentara

  1. Nemam zahtjevno okoloocno podrucje pa mogu koristiti bilo koju kremicu.Momentalno koristim Nuxe-ovu i kupila sam Ulolinu- jako jd dobra a nije preskupa.
    Vidim da si nesto mjenjala u izgledu,ali zao mi je sto sad preko tableta nemogu vidjeti cjelu stranicu,nego samo pola,fali mi lijeva strana,jedino preko moba mogu citati._E sad neznam jel to do mog tableta ili sta?

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam nekoliko Filorginih proizvoda i zaista su odlični! Od okoloočnih (što se mogu sad sjetiti) mi je bila odlična od REN-a i Madare.

    OdgovoriIzbriši