četvrtak, 20. travnja 2017.

Novi Eccence proizvodi - grupna recenzija

Do mene je prije skoro 2 tjedna stigao paket s novim Essence proizvodima koje ću vam danas predstaviti.






BLUSHplay sculpting paleta rumenila


Jednostavna plastična ambalaža, ali jako kvalitetno napravljena u kojoj se nalaze tri nijanse rumenila koje su označene imenima highlight, sculpt i define.
Nijansa palete je 10 play it peach.
Ova paleta rumenila može poslužiti za neku vrstu konturiranja ako se želite igrati, ali se svaki proizvod može koristiti posebno.
Higligher je jako nježan, doslovno jedva vidljiv na licu. Tekstura mi se sviđa, to je sitno mljeveni prah koji se lijepo blenda.
Sculpt je mat rumenilo meni jako drage nijanse boje breskve. Ne trusi se pri nanošenju, postojanost mu je srednja, jako lijepo izgleda na obrazima.
Define ima malo sitnog shimmer-a u sebi. Nježnija je nijansa od prethodne i lošije pigmentirana. 


Meni je najdraže proći kistom preko cijele palete i sve to izblednati na licu. Dobijem lijep i svjež, prirodan izgled. Ova paleta rumenila je odlična za svaki dan, kada ujutro prije posla nemate baš previše vremena za eksperimentiranje.
Cijena proizvoda je 34,90kn.

Sculpting olovka za oči


Dvostrana olovka na čijoj se jednoj strani nalazi tamna nijansa (idealna je za liniju uz trepavice na gornjem kapku), a na drugoj svijetla nijansa (namijenjena je za water line).
Olovke dolaze u 3 nijanse, ja imam nijansu 01 black to white. 


Sviđa mi se što je olovka meka, nježna, ne volim kada me olovka grebe po kapku. Pigmentacija olovke je odlična.
Cijena je 19,90kn. 

Camouflage full coverage korektor


 Korektor je pakiran u tubi i ima spužvasti aplikator što mi se sviđa jer ne moram korektor nanositi prstima.


Imam nijnasu 05 ivory koja mi savršeno odgovara. Koristila sam ga samo par puta i na prvu mi se ne sviđa učinak koji daje. Dosta je guste teksture pa mi puno naglasi borice ispod oka. Ali vama koji još uvijek nemate vidljive borice možda bude dobar.



Također, proizvod je dobar za prekrivanje svih nepravilnosti na licu (ne bih ga mogla usporediti sa poznatom Catrice Liquid Camuflage koji je meni ipak bolji).
 Dakle, solidan proizvod koji možete imati za 21,90kn.

Shine, shine, shine sjajilo za usne


Među 13 nijansi ovog sjajila za unse mene dopadne crvena! Jedina nijansa sjajila (ruža) koju sam u životu nosila svega par puta.


Što se teksture tiče nije uopće ljepljiva tako da čak razmišljam kupiti ovo sjajilo u za mene prikladnijoj nijansi. Aplikator je odličan, dovoljno debeo da se s njim sjajilo može lijepo aplicirati. Miris sjajila je voćni, podsjeća na jagodu, dođe mi da ga pojedem.



Pigmentiranost je odlična (ne znam je li to zbog crvene nijanse).
Ugodno sam iznenađena ovim sjajilom!
Cijena proizvoda je 16,90kn.

Fade your shade ruž za unse


Vjerujte mi, kada sam vidjela ovaj proizvod nisam znala čemu služi. Mislim, piše ruž za usne, a nijansa skoro crna! Onda sam otvorila sveznajući internet i shvatila da su mi poslali samo pola proizvoda!
Naime, postoje 2 ruža, jedan u tamnoj nijansi i drugi bijeli u funkciji „top coat“. Stvar je u tome da se kombiniranjem ove dvije nijanse dobije efekat „izgriženih usana“.
Možda će mladim curama ovo biti zanimljivo!
Tekstura ruža je dosta suha i teško se nanosi na usne.
Cijena jednog ruža je 23,90kn.




Glow & care luminous lak za nokte


Obožavam lakove za nokte! Essence lakove za nokte koristim na nogama i mogu vam reći da im svi lakovi nisu jednako kvalitetni!
Ovi lakovi za nokte su odlični! Gusti su taman koliko treba, lijepo se nanose, jedan sloj je dovoljan. Svakako obratite pažnju na ovu liniju lakova za nokte.
Cijena je 15,90kn.



Stand out! 3D touch naljepnice za nokte


Simpatičan dodatak svakom laku za nokte. Naljepnice različitog oblika jednostavno se zalijepe za nokat, a zatim ih učvrstite lakom za nokte. Tako dobijete zanimljiv 3D efekat.
Cijena ovih naljepnica je 10,90kn.
  
Ako bih morala izdvojiti jedan od ovih proizvoda koji bih prvo kupila bilo bi to sjajilo za usne (samo da nije u crvenoj nijansi!).

Ne znam je li vam poznato da Essence slavi 15-ti rođendan.
Sretan rođendan Essence !!!!!

PR proizvod

Jeste li u zadnje vrijeme kupili neki novi Essence proizvod?
Zanima me kakva su vaša iskustva?

Broj komentara: 5

  1. Šteta što ne voliš crveni ruž, jako lijepo ti stoji ta nijansa, barem po slici ovako što vidim :) Meni se sviđa rumenilo iz ove kolekcije, a mislila sam da mi je i korektor, međutim, po svemu sudeći, ušparati ću za nešto kvalitetnije ipak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komplimentu, ali crveni ruž i ja nismo se nikada slagali. Ako nemaš borice oko očiju, vjerujem da bi ti korektor bio dobar. Najbolje da u drogeriji isprobaš tester

      Izbriši
  2. Sjajilo je definitivno zvijezda kolekcije i na tvojim usnicama boja prekrasno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši