petak, 10. ožujka 2017.

ESSENCE vs CATRICE gel za obrve

Priča o mojim obrvama...nekada davno imala sam jako guste, tamne i potpuno spojene obrve. To me jako živciralo, zapravo sam mrzila svoje obrve! Zbog njih su mi se u školi djeca rugala i silno sam ih željela učiniti „normalnima“. Uzela sam stvar (pincetu) u svoje ruke i dala se na posao. Dlačica po dlačica i moje obrve su poprimile novi, još ružniji oblik!
Pri korijenu nosa sam previše počupala obrve tako da one nemaju pravilan početak. To djeluje dosta neprirodno, ali spasa nije bilo niti ga ima...moje obrve su takve i danas.
Srećom, obrve su mi guste, danas i lijepo oblikovane, ali taj njihov početak uvijek me proganja.

Nisam pobornih „instagramskih obrva“ ako znate na što mislim (debele, neprirodno obojane obrve) jer mi djeluju umjetno.

Ako već koristim proizvod za obrve želim ih samo malo osvježiti, popuniti i za pola tona potamniti. Probala sam dosta proizvoda za obrve koji mi nisu dali taj željeni učinak (ili ja nisam znala pravilno koristiti te proizvode).

Onda sam otkrila Essence Make me brown gel maskaru za obrve i ona je dugo vremena bila moj omiljeni proizvod.
Nedavno sam kupila Catrice Eyebrow Filler (proizvod koji radi na istom principu) i odlučila sam napraviti usporednu recenziju ova dva proizvoda.






Dakle, radi se o proizvodima koji dolaze u obliku maskare sa četkicom koja je koja je načinjena od kratkih dlačica i koja se ne sužava pri vrhu.
Kod Essence Make me brown gel maskare za obrve četkica je puno kraća i tanja pa je s njom lakše obuhvatiti sitne dlačice. 



Tekstura ovih proizvoda podsjeća na teksturu maskare za oči. Srednje je gusta, ne razmazuje se, lako se nanosi na obrve.

Nijansa ova proizvoda je tamno smeđa (najtamnija nijansa) koja je skoro ista kao i boja mojih obrva.

Kod Catrice Eyebrow Filler proizvoda je navedeno da daje sjaj obrvama, ja to nisam primijetila, a i ne bih voljela da mi obrve sjaje.

Oba proizvoda su jako zgodna za svakodnevnu upotrebu posebno za nas amatere. Par laganih poteza četkicom i moje obrve odmah živnu, a ne izgledaju umjetno.





Zaljučak:
Uz male razlike koje sam napisala Catrice Eyebrow Filler i Essence Make me brown gel maskara za obrve su dva identična proizvoda koja na obrvama imaju isti efekat.
Jako sam zadovoljna ovim proizvodima za obrve i namjeravam ih nastaviti koristiti i dalje.

Koje proizvode za obrve vi koristite?
Jeste li koristile navedene gelove za obrve?

4 komentara

  1. Ja ponekad popunim olovkom obrve, ali sasvim malko jer sam isto zagovornik prirodnih obrva.. ali mi se znaju rascupati, pa mislim da bih trebala ovaj gel isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovi gelovi djeluju potpuno prirodno, a jako su dobri baš zato što učvrste obrve. Svakako kupi jedan od njih

      Izbriši
  2. šteta što nema i tamnijih nijanse. ja bih recimo trebala sivo-pepeljasto-crnu boju -.-
    jedva nađem olovke za obrve.. tako su tamnee, pretamne -.-

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo ispravka , zove se Make me brow... A ne Make me Brown ��

    OdgovoriIzbriši