srijeda, 18. siječnja 2017.

theBalm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick

Ako ste poput mene u vječitoj potrazi za zanimljivim bojama i teksturama ruževa, nastavite čitati post!

theBalm Meet Matt(e) Hughes tekući ruževi kod nas su dostupni u 7 nijansi. Označeni su kao „long-lasting“ ruževi što oni zaista i jesu




Tekući ruž dolazi u prozirnoj plastičnoj tubi tako da boja tube odgovara boji ruža. Na tubi je zanimljiva sličica u stilu svih theBalm proizvoda.
Na čepu tube nalazi se mali spužvasti aplikator koji će pokupiti malo više ruža nego što vam je potrebno, zato oprez pri otvaranju tube


Aplikator je mekan, ne grebe usne pri stavljanju ruža.
Što se teksture ruža tiče, ona je kao što joj i ime govori, tekuća....za moj ukus malo previše tekuća. Nije to ništa loše, ali stvarno morate biti jako oprezni kada otvarate i zatvarate tubu kako se ruž ne bi doslovno razlio.


Meet Matt(e) Hughes tekući ruž se lijepo i ravnomjerno nanosi na usne. Ima dosta intezivan miris na mentol, čak na usnama osjećate hlađenje prvih par sekundi. Pored ovog mirisa ja osjetim i blagi miris vanilije koji mi je puno ugodniji.

Kada ruž aplicirate na usne čini vam se da ruž uopće nije mat, još uvijek je vidljiv njegov „sjaj“. To kratko traje jer se ruž brzo osuši i dobijete lijepi mat završetak


Nijansa tekućeg ruža koju ja imam je Charming. 


Jako mi se sviđa nijansa! To je mješavina tople smeđe, ružičaste i crvene nijanse. Stvarno je nijansu teško opisati jer ona pod različitim osvjetljenjem izgleda drugačije. Uglavnom, nijansa ruža je tamna što je trenutno „in“. Ruž se lijepo uklopi u dnevni makeup jer je nijansa topla i neodređene boje.
Osjećaj na usnama koji Meet Matt(e) Hughes tekući ruž ostavlja je odličan. Ne zateže usne i ne uvlači se u pore usana. Podrazumijeva se da vam usne moraju biti njegovane kao kod svih mat ruževa.
Kako je Charming tamnija nijansa potrebna je mala preciznost pri apliciranju kako se ruž ne bi razlio izvan usana.


Trajnost ovog ruža je odlična. Bez problema preživi sve napitke, pa čak i manje obroke. Odstranjujem ga micelarnom otopinom kako ne bi ozlijedila usne. Čak i ako ga nosite cijelo jutro bez popravke, ruž će ostati na usnama u nekoj blijedoj nijansi koja je ravnomjerno raspoređena po usnama.

Kada se ruž dobro osuši na usnama možete slobodno preći prstom preko njih i neće vam na prstu ostati nikakav trag.

Jako sam zadovoljna ovim tekućim ružom (osim mentola koji mi i dalje smeta!) i rado ga svakodnevno nosim. Ovo je najdugotrajniji ruž koji sam ikada imala!

theBalm Meet Matt(e) Hughes tekući ruževe možete kupiti u Bipi ili Muller-u po cijeni od 139,99kn.

PR proizvod

Imate li već ovaj ruž? Volite li mat ruževe?

Broj komentara: 7

  1. Prekrasna nijansa,bas nekako zimska,totalno nosiva na sve.Ja sam tek nedavno pocela koristiti mat ruzeve,i krenula sam sa Essence mat mat ruzevima,nisam htjela trositi puno novaca dok ne vidim kako ce mi se svidjeti.Ali ovaj mi se jako svidja,mislim da,cu pricekat akciju na dekorativu u Bipi i pocastiti se!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence Mat mat ruževi su odlični i imam ih nekoliko nijansi. Nisam ni ja prije voljela mat ruževe, ali ova formula mi se baš sviđa

      Izbriši
  2. Vidiš ja baš volim taj mentol u njihovim ruževima :D Ova nijansa mi je predivna i jako lijepo ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna nijansa,��

    OdgovoriIzbriši