petak, 18. studenoga 2016.

Kaviar Gauche by CATRICE-Paleta sjenila za oči

Od sredine studenog u svim DM i Bipa drogerijama dostupna je nova, limitirana kolekcija Kaviar Gauche by CATRICE koja je rezultat najnovije suradnje Catrice kozmetike  i dizajnerskog dvojca Kaviar Gauche .

Limitirani proizvodi kombinacija su cvjetnih uzoraka i zamršenih detalja u elegantnim bojama kao što su rouge noir, rose i nude.





Paleta sjenila za oči iz ove kolekcije dolazi u plastičnoj ambalaži na čijem se poklopcu nalazi crni baršun sa cvjetnom granom u zlatnoj boji. Ovo je definitivno do sada najelegantnija ambalaža Catrice proizvoda.
Tu je i ogledalce koje je uvijek dobro došlo pri popravku makeupa.
Paleta sjenila nosi naziv CO1 Iris Sauvage.


Boje sjenila u paleti su baš po mom ukusu: tri mat sjenila u savršeno usklađenim trendi bojama i jedno sjenilo u biserno ružičastoj nijansi koje je lagano sjajno, ali bez shimmer-a.


Tekstura sjenila je meka, svilenkasta i jednostavna za apliciranje. Sjenila se minimalno truse pri nanošenju. Pigmentacija svih nijansi sjenila je dobra. Ja obavezno prije sjenila na kapke stavim bazu koja poboljša njihovu pigmentaciju i produži im vijek trajanja na kapku. Ono što je meni najvažnije je da se sjenila ne nakupljaju u pregibu kapka. 


Na fotografiji možete vidjeti swatch-eve sjenila bez baze i na danjem svjetlu. Kako bih lakše mogla opisati svaku nijansu, označila sam ih brojevima. 


Nijansa 1: smeđe-siva,mat nijansa. Ja je koristim preko cijelog kapka.

Nijansa 2: smeđe- bakrena, mat nijansa. Ova nijansa je meni definitivno najdraža. Nosila sam je sam je i samostalno, u kombinaciji s tankom linijom tuša lijepo ističe boju mojih očiju.

Nijansa 3: biserno-ružičasta nijansa, suptilno se presijava i odlična je za naglašavanje unutarnjeg dijela oka.

Nijansa 4: crno-siva, mat nijansa, idealna za naglasiti vanjski kut oka.

Sve nijanse su savršeno usklađene i s njima možete napraviti puno dnevnih i večernjih look-ova.
Osobno volim kombinaciju ovih boja sjenila koje su tople, smirene i svakodnevno nosive. Ne mogu na svojim očima zamisliti žutu, crvenu ili trava zelenu nijansu sjenila.
 No, to je moj ukus, a o ukusima se ne raspravlja.

Kaviar Gauche by CATRICE paletu sjenila možete kupiti do isteka zaliha u svim DM i Bipa dućanima po cijeni od 39,90kn.

PR proizvod

Kako vam se sviđaju nijanse sjenila u ovoj paleti?
Imate li već neki proizvod iz ove limitirane Catrice kolekcije?

Broj komentara: 7

  1. Ajmee ova paleta odkad je predstavljena da ce stici, mi je tiha patnja. Evo nikako da dodje u moje ruke. Nadam se da cu je za vikend uhvatiti negdje jos. Boje su bas prave jesenske i po mom ukusu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divna je paletica, jako lepo izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je ova paleta na wishlisti od kad sam vidjela da dolazi :) stvarno mi se sviđaju nijanse, a vidim da je i pigmentiranost odlična

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna ambalaža i predivne boje divne jesenske <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepe nijanse i predivno pakovanje. A kvaliteta nula bodova.
    Moje prvo nanošenje prošlo užas...nema šanse izblendati...koliko god dodajem nijansu ma nema šanse.. Drugo nanošenje već nekako uspjevam...ali uz dugo,dugo blendanje... To sam koristila ovu crvenkastu kao tranzicijsku i najtamniju na vanjski kut oka,a shimmer bijela na cijeli kapak...
    Iskreno nisam naučena na tako lošu kvalitetu,al kad pogledam kolika joj je cijena ona baš toliko i vrijedi...
    Neznam, moja su očekivanja punooo veća.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ova paleta se sigurno ne može usporediti sa nekim HE paletama sjenila. Ja prethodno stavim bazu i nisam imala problema s blendanjem

    OdgovoriIzbriši