srijeda, 26. listopada 2016.

theBalm: Mary-Lou Manizer

 Od kada su theBalm proizvodi stigli u hrvatske drogerije, nastala je prava pomama za njima. Razumljivo jer oni vas prvo privuku svojim izgledom, a kasnije i svojom kvalitetom. Po meni, to su najbolji drogerijski proizvodi.
Nisam baš toliko stara, ali u mojoj mladosti nije bilo kod nas kupiti higlightera, pa sam taj proizvod počela koristiti relativno kasno. Jako sam ga zavoljela, koristim ga svakodnevno jer mom licu uvijek da svježinu. Koristila sam higlightere različitih drogerijskih brendova i sa nekima od njih sam jako zadovoljna.

Međutim, kada sam probala theBalm Mary-Lou Manizer svi drugi higlighteri mi nisu dovoljno dobri jer svakog uspoređujem s njim.




Znam da ste već na beauty blogovima mogli čitati recenzije ovog proizvoda, ali ja jednostavno moram s vama podijeliti svoje oduševljenje! 
Krenimo od tehničkih podataka.
Okrugla, čvrsta, plastična kutija sadrži 8,5g proizvoda što je količina koja će vam jaaako dugo trajati. Tu je o malo ogledalo koje odlično može poslužiti ako niste kod kuće. 


Tekstura i boja proizvoda su ono zbog čega je ovaj higlighter poseban.
Tekstura je meka, svilenkasta, lagano praškasta i ima odlično pigmentirana. Dovoljan je jednom prijeći kistom po proizvodu da pokupite količinu proizvoda koja je dovoljna za dnevni look. Ukoliko volite jače svjetlucanje na licu, higlighter se može lako nadograditi.
Svjetlucave čestice su jako sitne ali dosta koncentrirane, tako da lako možete pretjerati i kako volimo reći, svijetliti kao disco kugla.
Boja higlightera je divna boja šampanjca koja najbolje pristaje neutralnim i toplim tonovima kože. 
Također, ovaj higlighter možete koristiti i kao sjenilo, odlično izgleda na očima. 




Moje mišljenje:
Ja ga volim koristiti za isticanje na jagodicama, malo na vrh nosa i brade, u unutrašnjem kutu oka (za posvjetljivanje) i jako malo na kapku ispod obrva. Zadnjih dana (iako malo spavam) događa mi se da mi kolegice kažu kako ujutro izgledam svježe. Pripisujem to svakodnevnom korištenju higlightera, ali i tome što sam kompletno promijenila stil šminkanja (o tome ću vam pisati drugom prilikom!).
theBalm Mary-Lou Manizer raspršuje svjetlo tako da vaša koža izgleda mekše, mlađe i pritom ima suptilan sjaja.
Sve u svemu, ovo je fantastičan proizvod i ja vam ga toplo preporučujem!
theBalm Mary-Lou Manizer možete kupiti u Bipi po cijeni od 179,90kn.

PR proizvod

Imate li theBalm Mary-Lou Manizer? Volite li higlightere?
Koji vam je najdraži theBalm proizvod?



Broj komentara: 5

  1. Sad čekam da vidim kako se po novom šminkaš :)
    Plan mi je probati ovaj highlighter, već neko vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedan od najboljih highlightera na cijelom Beauty tržištu... Koliko god novih highlightera probala,neki su loši a neki odlični, uvijek se vraćam Mary lou highlighteru...zakon
    Posjeti moj blog


    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam koliko dugo govorim da cu ga probati i nikako da ga kupim, uvijek se naslo nesto prije. Toliko se o njemu prica da jednostavno je svima vec na listi za kupovinu :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Moj najdraži highlighter, a ujedno i najdraži The Balmov proizvod. Koristim ga i kao highlihter i kao sjenilo, a nađe se ponekad i preko ruža na usnama! Traje ultra dugo, a čim potrošim ovaj, kupujem The Balm sisters jer što je bolje od jednog The Balm highlightera? Tri The Balm highlightera! :D

    OdgovoriIzbriši