ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

ESSENCE: Vintage Rose paleta


Vintage Rose paleta je dio Essence kolekcije „bloggers` beauty secrets“ koja je na police naših dućana stigla ovo ljeto.
Posebnost proizvoda iz „bloggers` beauty secrets“ kolekcije su četiri palete koje su po svom odabiru kreirale poznate beauty blogger-ice.
Paletu Vintage Rose kreirala je Palmira s bloga Beauty Palmira.





Palmira se fokusirala na oči, pa tako u Vintage Rose paleti imate sve što vam je potrebno za predivan ljetni look. 

Paleta je napravljena od čvrstog kartona i podsjeća me na pakiranja theBalm proizvoda. Izgled je u potpunosti girly, ružičasti i romantičan. Na unutarnjoj strani palete nalazi se ogledalo koje je okruženo s puno malih srdaca. 


Vintage Rose paleta sadrži 5 sjenila, higlighter i tuš za oči. Tu je i dvostrani mali kist čija je jedna strana namijenjena za nanošenje sjenila, a druga za tuš. Kist za tuš mi se jako sviđa i dobro radi svoj posao, dok za sjenila radije koristim svoje kistove. 


Pogledajmo svaku nijansu sjenila posebno!




Shimmer on you je biserno bijela nijansa koju ja stavljam ispod obrva i u unutarnji dio kapka. Nijansa je dobro pigmentirana, kremaste teksture i uopće se ne trusi pri nanošenju.
Velvet rose je nježna, ružičasta nijansa s kojom sam imala dosta problema pri swatch-anju jer nikako nisam mogla uhvatiti njenu pravu boju. To je jako nježna, mat nijansa koja je na oku gotovo nevidljiva ako ne koristite bazu. Može poslužiti jedino kao podloga na cijelom kapku.


Earth & love je prava smeđa nijansa koja u sebi sadrži sitne zlatne čestice. Ovo je moja omiljena nijansa i najviše sam je koristila. Odlična je ako se nanese na cijeli kapak ili samo u pregibu u kombinaciji s drugim nijansama. 
Hazel eyes je još jedna mat i slabije pigmentirana nijansa koja vuče na smeđe. Nju sam u smeđoj kombinaciji stavljala preko cijelog kapka.


Charming mauve je predivna tamno ljubičasta nijansa koja malo vuče na smeđe. Dobro je pigmentirana, ali se dosta trusi. Koristila sam je za pregib kapka.
Hello glow je higlighter hladnijeg podtona. Na preplanuloj koži jako lijepo dolazi do izražaja. Diskretan je, lagano se presijava i odličan za svakodnevni look. Također ga možete koristiti u unutarnjem kutu oka ili na predjelu kapka ispod obrva.


Secret key eyeliner je tuš za oči . Nijansa tuša je između smeđe i crne što baš odgovara mojoj boji očiju. Nikada nisam voljela garavo crni tuš za oči. Tekstura tuša je kremasta, jako postojana, odolijeva znojenju, vrućini i ostaje na očima sve dok ga ne skinete dvofaznim sredstvom za skidanje makuupa. Puno sam ga koristila ovo ljeto jer uz njega i malo jaču nijansu ruža na usnama ljetni makeup je brzinski gotov. 

Moje mišljenje:
Essence Vintage Rose paletu bih svrstala u must have proizvod prilikom putovanja. U njoj imate sve što vam treba za kreiranje više ljetnih look-ova. Kvaliteta sjenila su uz korištenje baze jako dobra, a tuš me svojom kvalitetom posebno oduševio.
Vintage Rose paletu još uvijek možete kupiti u DM-u i Muller-u po cijeni od 43,90kn.

PR proizvod
  
Imate li već svoj primjerak neke palete iz „bloggers` beauty secrets“ kolekcije?





Broj komentara: 14

  1. baš sam tu htjela kupiti ali kada sam gledala nije je bilo..
    možda i kupim ako negdje naletim na nju

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepo izgleda i voljela bih je isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. jako je lijepa iako mi se čini kao da boje nisu dovoljno pigmentirane :/

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam upravo ovu paletu i obožavam je te je bila najkorištenija tijekom godišnjeg odmora :)) I ostale su mi divne tako da bi se željela počastiti još kojom :D

    OdgovoriIzbriši
  5. aaaa kako mi je zao da ja nisam uzela ni jednu paletu, a ova tvoja mi se najvise svidjala od svih =D
    <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve paletice iz te kolekcije su odlicne! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ukoliko se ne varam, paletice iz ove kolekcije su uvrstili u stalnu prodaju. :) Ova mi se definitivno sviđa najviše, kupila sam je sestri :) Stvarno savršena kombinacija sjenila a ni highlighter i liner nisu loši!
    Iva

    OdgovoriIzbriši