ponedjeljak, 25. travnja 2016.

BOCASSY PARIS: Micelarna otopina i tonik za lica


Došao je red da napišem moje mišljenje o ova dva ljepotana budući da sam ih tek sada pošteno testirala.
Micelarna otopina i tonik za lice su ovu jesen izašli kao noviteti u Bocassy ponudi.
Dolaze u minimalističkom, bijelom pakiranju u boci od 200ml. Sviđa mi se njihovo pakiranje jer odiše jednostavnošću i čistoćom. Jedini detalj je srebrni čep. 




Bocassy Paris Micelarna otopina


Poznato vam je da sam valjda jedina beauty blogerica koja nije podlegla trendu korištenja micelarne otopine. Malo sam tvrdoglava i kada zacrtam da mi neki proizvod uopće nije potreban, teško mijenjam mišljenje.
Moram priznati da sam bila u krivu i da od kada redovito koristim micelarnu otopinu primjećujem pozitivne promjene na svom licu.
Bocassy micelarna otopina nije prva micelarna otopina koju sam imala (jer je pisanje postova ipak zahtijevalo da ih isprobam), ali je prva koju sam redovito koristila više od mjesec dana.

Micelarna otopina je nježnog miisa tipičnog za sve Bocassy proizvode. To je prozirna rekućina koja ne ostavlja ljepljiv trag na licu. Glavna uloga micelarne otopine je da očisti šminku s lica.
Bocassy micelarna otopina u potpunosti vam neće dobro skinuti makeup sa očiju tj. maskaru, ali to meni ne smeta jer za to koristim svoj omiljeni dvofazni skidač makeupa. Sve ostalo s lica (puder, rumenilo, highlighter) Bocassy micelarna otopina skida jako dobro.
Jako je nježna prema koži lica, nije mi izazvala pojavu komedona (čega se  najviše bojim kada koristim neki novi proizvod!).

Ja nakon čišćenja lica micelarnom otopinom uvijek umijem lice nekim blagim gelom za umivanje. Mnoge od vas će reći da je to nepotrebno, ali meni taj korak potvrđuje da mi je koža lica u potpunosti čista.

Glavni sastojci:
Ružina voda, korijen ginsenga, cvijet nevena, cvijet kamilice, hijaluronska kiselina i glicerin.
Ova micelarna otopina ne sadrži parabene niti mineralna ulja.

Bocassy tonik za lice


Tonik za lice je neizostavan proizvod u njezi moje kože lica. Tonik se nanosi na očišćeno lice i uloga mu je da pripremi kožu za daljnju njegu.
Bocassy tonik za lice je blag prema koži, malo je jačeg mirisa od micelarne otopine i nježno smeđe boje. Dovoljno je natopiti blazinicu tonikom i nježno prebrisati lice.
Tonik sam koristila ujutro i navečer. Ostavlja kožu lica bez ikakvog ljepljivog ili masnog traga što mi je važno u njezi moje mješovito/masne kože lice. Također, brzo se upije u kožu lica. 

Glavni sastojci:
Voda, glicerin, ekstrakt aloa vere i ekstrakt zelenog čaja.
Ne sadrži alkohol, parfeme, parabene i ne isušuje lice.

Moje mišljenje:
U nizu Bocassy proizvoda koje sam do sada koristila, drago mi je da su na red došli micelarna otopina i tonik.
Preporučila bih vam oba proizvoda jer su nježna prema koži lica i dobro obavljaju svoj posao.

Bocassy proizvode možete kupiti u DM-u po cijeni od 59,90kn.

PR proizvod

Jeste li koristili ove proizvode? Zanima me vaše mišljenje!
Koristite li inače micelarnu otopinu i tonik u njezi lica?

2 komentara

  1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje, ova micelarna mi je jedna od najboljih ikada probanih

    OdgovoriIzbriši