srijeda, 27. siječnja 2016.

MY COSMETICS WISH LIST


Sastavljanje liste proizvoda koje bih htjela kupiti tijekom 2016. godine mi je zadalo slatke brige. Htjela bih još puno beauty proizvoda imati, a opet, željela sam da proizvodi na ovoj listi budu u skladu sa mojim budžetom. Na kraju je ispao poduži spisak želja, pa sam ga radi preglednosti podijelila u dva dijela




Preparativa

Alpha-H Balancing Moisturiser and Gentle Exfoliant krema za lice

Puno pozitivnih recenzija sam pročitala o proizvodima ovog brenda i vidim da bi mojoj mješovito/masnoj koži lica oni odgovarali jer sadrže BHA i AHA kiseline. Ali, proizvodi su dosta skupi, pa uvijek odgađam kupovinu.

Caudalie Polyphenol [C15] Serum protiv bora
Serum je jedan od proizvoda koji redovito koristim u njezi lica. Kako sam „dama u najboljim godinama“, ovaj serum bih voljela imati.

Caudalie Vinoperfect Radiance serum za korekciju tena

Još jedan serum koji je njihov kultni proizvod. Po licu imam dosta pigmentacijskih mrlja i pjegica, a nađe se i po koji ožiljak kao posljedica mog „ručnog rada“.

Paula`s Choise Resist anti-aging eye cream


Okoloočnom području posvećujem dosta pažnje, a ova nova krema me jako privlači.

PHYTOAPAISANT umirujući šampon


Znate da imam osjetljivo vlasište i da sam stalno u potrazi za najboljim šamponom. Do sada sam pronašla nekoliko dobrih primjeraka, ali znatiželjna kakva jesam, idem dalje sa isprobavanjem.

Dekorativa
  
Jane Iredale mineral foundation


Velika želja mi je isprobati mineralne pudere. Djeluju prirodno na licu, prekriju manje nesavršenosti i što mi je najvažnije, nisu komedogeni. 

Dior Diorskin Sculpt Lifting Smoothing Concealer


Ovo je proizvod sa moje prošlogodišnje wish liste i još uvijek ga želim imati! Stvar je u tome da bih ga željela kupiti preko interneta (jer takva kupnja povoljnija), a teško mi je odrediti odgovarajuću nijansu. Molila bih vas, ako netko koristi ovaj korektor da mi pomogne u odabiru nijanse!

Parfemi.......
Što bih ja bez njih??? Uvijek izlaze neki novi, a i starim parfemima se rado vraćam. Parfeme koje ću navesti sam mirisala, savršeno mi pristaju, a hoću li ih uhvatiti na nekom sniženju reći ću vam druge godine.

Prada Infusion d`Iris (2015)


Yves Saint Laurent Manfesto

Narciso Rodriques Narciso


Calvin Klein Beauty


Kako vam se sviđa moja „skromna“ lista želja?

Broj komentara: 8

  1. bas si izabrala lijepe proizvode, sto se tice parfema ja bih svaki :D mnogo volim parfeme..

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma lista je sasvim pristojna :) I sama želim prva tri preparativna proizvoda. Alpha h jako volim, a od Caudalie se tek spremam isprobati maske i ulje za lice, čekam da potrošim trenutne proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel tako da je pristojna? Trudila sam se na listu želja staviti proizvode koje sam u mogućnosti kupiti

      Izbriši
  3. Svidja mi se i želim da što pre kupiš stvari sa liste. I ja bih volela da probam Phyto i Caudalie proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Divna lista <3 Nadam se da ćeš sve prekrižiti s nje :) Imamo jedan zajednički proizvod, a to je Caudalie Polyphenol [C15] Serum protiv bora za koji sam čula da je bolji od voljenog Apivita Radiance :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie serum mi je trenutno prvi na listi želja! Ako je bolji od Apivita Radiance seruma, gdje mu je onda kraj....

      Izbriši