subota, 4. travnja 2015.

KOZMETIČKI FAVORITI-ožujak


Da, travanj je! Ne mogu vam opisati koliko mi vrijeme brzo prolazi...dani mi prolaze kao sati. Toliko sam se uklopila u svakodnevnu rutinu, da skoro pa i ne primjećujem koji je datum.
Trebala bih se trgnuti, otputovati, promijeniti svakodnevni ritam života. Ah, ta pusta maštanja....
Nego, da ne skrećem s teme ovog posta, ovo su proizvodi koje sam najčešće koristila posljednjih tjedana.
Ovo je za mene bio (i još traje!) period kada sam u svojoj njezi kože uvela nove proizvode, tako da o njima još nemam u potpunosti formirano mišljenje. Zato ću ih samo navesti, bez neke velike priče. Naravno, moje detaljnije mišljenje o njima moći ćete pročitati za nekih par tjedana.
Zato ove proizvode baš i ne bih nazvala mojim favoritima, nego jednostavno to su proizvodi koje sam svakodnevno koristila proteklog mjeseca.
Također, i u dekorativi su se pojavili neki novi proizvodi.

Jednostavno su se stvari tako poklopile....dođe jedan period kada si u fazi testiranja novih proizvoda. Stoga bi se ovaj post slobodno mogao zvati „Recenzije koje vas očekuju na blogu“!

Urban Decay Naked 2 Palette je konačno dočekala svoj trenutak. Znate ono kada iz ladice uzmete jednu paletu i shvatite ta je to TO. Sjenila sam ponekad kombinirala s crnim tušem, onda kada bih imala volje i vremena.


Too Faced Shadow Insurance bazu za kapke sam konačno kupila i prekrižila je na svojoj wish listi. Pomalo se navikavam na njenu teksturu jer sam do sada koristila Artdeco bazu koja je dosta guste, mogla bih reći tvrde teksture.

Soraya Care&Control CC kremu počela sam koristiti s prvim zrakama proljetnog sunca. Kako ne volim koristiti kreme s faktorom, onda su mi BB ili CC kreme odlična zamjena.

Bourjois Healthy mix korektor sam kupila nakon puno pročitanih recenzija. Nemam još u potpunosti formirano mišljenje o njemu, još smo u fazi upoznavanja. Stalno mijenjam korektore jer teško je prekriti moje podočnjake, posebno nakon malo sna.


Bourjois olovka za oči u svijetlo sivoj nijansi išla je na water line. Volim nositi olovku za oči na water line iako puno ljuti kaže da se na taj način vizualno smanji oko. Ionako imam velike oči, pa nema veze.

Testirala sam i novu maskaru Hean Mascara&Conditioner 2u1 o kojoj ću vam više pisati u nekom o sljedećih postova.



Avon svjetlucave perle za lice imam već sto godina i nikako ih potrošiti. Ako je netko uspio potrošiti ove perle, neka se obavezno javi u komentarima! 
Ove perle su odradile odličan posao protekli mjesec jer su mi licu davale svježi izgled i sakrile sve tragove umora na njemu.

Kako sam u posljednje vrijeme kod makeupa naglasak stavljala na oči, na usnice su išli ruževi nježnijih nijansi. Koristila sam Bourjois Roudge edition #04 i Max Factor 735 Maroon Dust.


Uz kapljicu Gucci Rush parfema kojeg sam nahvalila u ovom postu, to bi bilo sve od dekorativne kozmetike.

Što se tiče preparative i tu sam u fazi testiranja novih proizvoda koje sam kupila još na božićnom sniženju. To su Paula`s Choise proizvodi za čišćenje i exfoliaciju kože lica, kao i dnevna krema sa zaštitnim faktorom. Sva tri proizvoda dolaze u putnom pakiranju, ali se jako sporo troše.

Apivita Natural Serum Line Reducer zadužen je za noćnu njegu lica, vrata i dekoltea. Već sam prije koristila njihove Radiance i Hydration serume s kojima sam bila jako zadovoljna. Samo ću reći da je tekstura ovog seruma ista kao i kod njegovih prethodnika, a o njegovom učinku ću pisati drugom prilikom.





Koje ste proizvode vi najčešće koristili u proteklom mjesecu?



Broj komentara: 20

  1. Naked paleta je moja pusta zelja :) A nijanse karmina su fantasticne!

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Avon perle, baš su odlične. Bourjois 04 mi je na wish listi, jedva ga čekam kupiti, baš je divan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super su ti favoriti. Ni ja nisam nikada potrošila Avon kuglice a Sorya CC krema je i mene oduševila :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijanse ruzeva su prekrasne! Gdje ima za kupiti Sorya proizvoda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za ruževe! Soraya proizvodi mislim da još nisu stigli u Hrvatsku. Mogu se naručiti putem inretneta

      Izbriši
  5. Soraya CC krema me jako zanima,gdje je ima kupiti i po kojoj cijeni? Voljela bih pročitati i recenziju,uz Dear skin tebi nekako najviše vjerujem.
    Sretan Uskrs tebi i tvojoj obitelji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na povjerenju, to mi jako puno znači!
      Soraya CC krema se može poručiti na link http://www.soraya.si/
      Sretan Uskrs!

      Izbriši
  6. Ja od početka godine najčešće koristim samo proizvode koje sam u 2015.oj odlučila potrošit :'D Trudim se baš svaki put stvorit sebi malo više vrimena za mazuckanje jer želim dokrajčit Alverde gel eyeliner. Ovaj mjesec sam se oduševila maskama za lice koje sam dobila na poklon i kremom za zanoktice. :D Nisan odavna pisala favorite, sad kad tvoje čitan baš bi mogla ovi dana bacit ovakav post :D Jedva čekan recenziju maskare, izgleda mi lipo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piši, draga favorite, ja to uvijek rado pročitam!
      Recenzija maskare ide uskoro

      Izbriši
  7. Bourjois korektor sam i ja kupila i za sad sam bas zadovoljna :) Ruzevi su prekrasni, taj Bourjois 04 je savrsena nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ćemo uskoro razmijeniti mišljenja o korektoru!
      Ruž je i meni drag

      Izbriši
  8. Mare, favoriti su ti odlični!
    Baš si me zainteresirala za Soraya CC kremu i jedva čekam recenziju!

    OdgovoriIzbriši