ponedjeljak, 23. ožujka 2015.

U SPLITU PREDSTAVLJENA Bobbi Brown kozmetika

Drage moje, kada sam prekjučer već započela, nastaviti ću sa copy paste postova koji su nestali prilikom prebacivanja bloga sa Wordpressa na Blogger domenu.
Danas sa vama dijelim priču o eventu na kojem sam imala čast biti nazočna, a koji održan u studenom 2014.godine..
Nakon što je ovog ljeta u Splitu stigao poznati američki kozmetički brendBobbi Brown, prošli četvrtak je održan event u parfumeriji Annabella u shopping centru Joker.
Sve ljubiteljice ovog hvaljenog američkog brenda konačno su došle na svojeBila mi je čast što sam pozvana na taj događaj, tako da ću vam pokušati prenijeti dio atmosfere!




Mi u Splitu, na žalost, nemamo priliku često posjećivati kozmetičke evente, pa se u parfumeriju Annabella okupio veliki broj uzvanika.
O samom Bobbi Brown brendu i njihovim proizvodima sam vam pisala u ovom postu, pa se neću ponavljati!
Žao mi je što ovom događaju nije bio nazočan Eduardo Ferreira, Director of Artistry & Education branda Bobbi Brown koji je bio na putu.
Event je počeo pozdravnim govorom Maje Božović (Estee Lauder Education Manager).


G-đa Maja je pozdravila sve nazočne i predstavila educirane Make up artistice Bobbi Brown Cosmetics u Splitu, Anđelu Franić i Katju Filipović, koje su nam bile na raspolaganju za sva pitanja vezana za ovaj brend.


Nakon službenog uvoda, nastavilo se neformalno druženje koje je proteklo u ugodnoj atmosferi.
Iako sam već bila upoznata sa filozofijom i kvalitetom Bobbi Brown brenda od prije, uživala sam gledati artisticu Ingrid Gregory koja je na modelu, Ani Draganji pokazala neke od najpopularnijih tehnika šminkanja Bobbi Brown.
To sam popratila nizom fotografija, pa uživajte!







Sve posjetiteljice imale su priliku prepustiti se u ruke make up artistica i na sebi isprobati neke od hvaljenih Bobbi Brown proizvoda.




Imala sam čast konačno upoznati Maju Božić (nakon puno dopisivanja mailom!), koja se ponudila da mi uvijek stoji na raspolaganju za bilo kakve informacije vezane za Bobbi Brown Cosmetics.
Naravno, kakav bi to bio event bez dobre „spize“ !

Vrhunac večeri bio je rezanje velike (i vjerujte mi, jako ukusne!) torte !

Sve u svemu, jedan jako dobro organiziran event, koji nam je malo osvježio kišoviti tjedan!
Nadam se da je će dolazak Bobbi Brown Cosmetics u Split potaknuti i druge poznate  kozmetičke brendove da učine isti korak!
Jer Split nema samo bogatu kulturnu baštinu i čisto more, već i puno lijepih žena, koje vole i cijene kvalitetnu kozmetiku!
Drage moje, pozdrav do nekog drugog kozmetičkog eventa u Splitu!


4 komentara