subota, 28. lipnja 2014.

Rose Aurora Eau Fraiche

Obožavam L`Occitane kozmetiku! Voljela bih da su cijene njihovih proizvoda niže, jer bih tada, doslovno, pokupovala sve što ima u dućanu. Ulazak u njihov dućan za mene predstavlja poseban ritual: police pune mirisnih i lijepo pakiranih kremica, gelova za tuširanje, mlijeka za njegu tijela....i da ne zaboravim, ljubazno osoblje koje ne pokazuje da im moje stalno propitkivanje ide na živce.


Njihove proizvode sam probala isključivo preko testera, pomalo ih trošila i žalila što testeri nemaju veća pakiranja!



Ovo ljeto su izašle njihove nove kolekcije Au Bresil ( Jenipapo i Vitoria Regia). Na moju veliku žalost, ništa od ovih noviteta nisam probala. Anđelikin matirajući fluid mi je na prvom mjestu na wish listi.


Ali, ima jedan njihov proizvod koji koristim već treće ljeto za redom! To je toaletna vodica Rose Aurore Eue Fraiche.


Pošto sam velika obožavateljica parfema, nije mi bilo teško izdvojiti novce za ovu toaletnu vodicu čiji me miris osvojio na prvi „njuh“ u dućanu. Odmah sam znala da je to ono što mi treba u vrućim ljetnim danima.



Slika


Slika

U L`Occitane liniji Ruže nalaze se tri toaletne vodice: Eau de Toilette Eau des 4 Reines, Rose Aurore Eau Fraiche i Eau de Tiolette Roses et Reines.




Što proizvođač kaže o ovoj toaletnoj vodici?




" Svake godine,četiri su kćeri grofa od Forcalquiera isčekivale prve sunčane dane, kada se ruže iznova bude nakon dugog zimskog sna. Ranom zorom kraljevne su odlazile u ružičnjak kako bi uživale u pogledu na prve procvale ruže. Od svih ruža, najviše su voljele bijelu ružu koja u svitanje ispunjava zrak najčišćim, kristalno svježim mirisom.

Poput buđenja novog dana, Toaletna vodica Rose Aurore Eau Fraiche sjaji svježim, prozračnim i šarmantnim cvjetnim mirisom bijele ruže."

Ova toaletna vodica dolazi u jednostavnoj, kartonskoj ambalaži jedva vidljive roza boje. Unutar kutije čeka vas  prozirna , staklena flašica sa logom proizvođača. Ne mogu reći da će vas ova vodica osvojiti svojim izgledom.Nema luksuza, nema glamura....čisti minimalizam.

Pakiranje od 75 ml košta oko 280kn. Može se kupiti preko L`Occitane web stranice (link ovdje) ili u Splitu u njihovom dućanu u City Centar One.

A SADA O MIRISU...

 Meni je miris predivan! Na prvu se osjeti  malo jači miris ruže. Miris nije sladak, nego, onako osvježavajući ( kako mu i stoji u nazivu). Vremenom, intezitet postaje slabiji, ali trajnost mu je jako dobra. Na mojoj koži ostaje 2-3 sata što je meni sasvim dovoljno. Od EDT i ne mogu očekivati više.

Volim ga koristiti tijekom dana, jer u ljetnoj vrućini daje neku posebnu svježinu, miriše na "čisto". Nije težak, napadan, neće se nitko okretati za vama i komentirati vam miris. Obožavam protresti kosu i osjetiti njegov svjež miris!

Činjenica da Rose Aurore Eau Fraiche trošim već treće ljeto za redom, dovoljno govori sama za sebe!



KAKVE VI MIRISE VOLITE KORISTITI LJETI? ŠTO SE PO VAŠEM MIŠLJENJU VIŠE ISPLATI KUPITI PARFEM ILI TOALETNU VODICU?

JESTE LI PROBALI NEKU L`OCCITANE TOALETNU VODICU?




Broj komentara: 14

  1. Nisam još isprobala nijedan L`Occitane parfem.
    No nakon ove recenzije vjeovatno hoću. Obožavam miris ruža!

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ovu drugu iz te kolekcije, 4 Reines :)
    nekoliko mirisa iz Loccitanea mi paše, ovaj sam dobila na dar prije par godina i baš guštam u njemu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ljeti volim mirise ovog tipa, a Loccitane proizvode obozavam kao i ti. Takodjer bi ih sve kupila da su malo jeftiniji, ovako cesto fulam neku ponudu ako nemam novaca. Sve njihovo od ruze mi je prekrasno :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma meni je miris zakon za ljeto! Voljela bih probati nešto iz nove kolekcije...

    OdgovoriIzbriši
  5. najviše volim citrusne parfeme :D kao što je aqua di gioia :D
    od L'occitanea sam isprobala gel parfem, od crvene trešnje Cerisier Rouge :D
    meni je ova bočica parfema baš posebna/slatka

    OdgovoriIzbriši
  6. Probala sam skoro sve njihove parfeme uključujući i ovaj plus popratna ,mlijeka. Sto reci, dobar miris ali ja ne volim ružu. Najdraži njihov parfem mi je Ambra koja vise ne postoji :P

    OdgovoriIzbriši
  7. U potpunosti razumem ovaj prvi pasus. L'occitane ima prekrasne dućane koji te prosto mame da uđeš i bankrotiraš. Estetske savetnice su im savršene i vrlo edukovane, ako se mene pita. Nisam probala njihove mirise, više me mame kreme, serumi i maske za kosu :) Ali ova vodica zvuči jako fino.

    OdgovoriIzbriši
  8. zavidim ti na to me što si u mogućnosti da probaš sve njihove proizvide!

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je isto Aqua di Gioa savršen parfem!

    OdgovoriIzbriši
  10. Nisam isprobala ništa od njihovih mirisa mada da kupujem ja bih ipak birala parfeme, nekako mi je baš prekratko trajanje toaletne vodice na koži....i u pravu si kad kažeš da se čovjek raspameti kad uđe u njihov dućaan, stvarno ne znaš kud bi prije gledao i sve bi pokupovao!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja ti obožavam parfeme, luda sam za njima! ovo mi je jedina toaletna vodica, ali baš mi nekako paše za ljeto!

    OdgovoriIzbriši