utorak, 26. svibnja 2020.

MERTZ SPEZIAL Hyaluron Cream Mousse


Pored popularnih dražeja za njegu kose i noktiju, Mertz Spezial je dobio najprestižniju hrvatsku beauty nagradu Cosmopolitan Beauuty Award 2019 u kategoriji Njega lica za hidrataciju za Hyaluron Cream Mousse. 
Ovaj proizvod koristila sam tijekom veljače, pa u ovom postu dijelim s vama svoje mišljenje o njemu.



Hyaluron Cream Mousse je jako zanimljiv proizvod koji u biti predstavlja kremu u obliku pjene. Nisam se do sada susretala sam ovakvom teksturom proizvoda za njegu lica. 
Ova krema nastala je kao proizvod koji bi trebao poboljšati vlaženje kože. 
U svom sastavu sadrži jedinstvenu kombinaciju dobro nam poznate hijaluronske kiseline (održava kožu elstičnom i ujedno je vlaži), soka aloe vere (djeluje umirujuće na dehidriranu kožu), glukozamina morskog podrijetla i ekstrakta morskih algi (sadrži obilje minerala i vitamina koji njeguju kožu).


Ova inovativna formula kreme u pjeni učinkovitije prodire u kožu i u njenim dubljim slojevima prenosi djelatne tvari.
Tekstura ove kreme je izrazito lagana, nemasna i brzoupijajuća. 


Kako je krema pakirana u tubi sa pumpicom, dovoljan je jesna stisak pumpice za nanijeti proizvod na cijelo lice. Ova pjenasta "pahulja" se utrljavanjem u kožu pretvara u kremu i jako lijepo se razmazuje po licu. 



Ja sam kremu koristila tijekom hladnijeg perioda godine, kao dnevnu kremu i bila mi je samostalno sasvim dovoljna.Kako sam u tom periodu  koristila retinol (koji dosta isuši kožu), trebala mi je krema koja nije masna, ne ostavlja za sobom ljepljivi trag, a učinkovito hrani kožu. Tada sam u ljekarni po preporuci magistre kupila Mertz Spezial Hyaluron Cream Mousse i to je bio pun pogodak.
 Krema koži pruža odličnu hidrataciju, ali je također odlična podloga za puder.Ne sadrži SPF, pa je možete po potrebi koristiti u dnevnoj ili noćnoj njezi. 
Već nakon tjedan dana korištenja ove kreme osjetila sam kako mi je koža mekša i svilenkasta na dodir.  

Moje mišljenje:
Mertz Spezial Hyaluron Cream Mousse je za mene pravo otkriće. Sve vi koje imate mješovito/masnu kožu lica znate koliko je teško naći kremu za lice koja će pružiti dovoljnu hidrataciju, a neće zamastiti kožu. E, pa ova krema upravo to radi i sigurno ću je koristiti i sljedeće zime. 
Kremu sam kupila u lokarnoj ljekarni (vjerujem da je ima u svim ljekarnama) i platila oko 180kn. 

Ako je netko od vas koristio ovu kremu, zanima me njegovo iskustvo.



2 komentara

  1. Thanks for this post.It's a very nice post.Great post.Thank you.
    makeup

    OdgovoriIzbriši
  2. Thanks for sharing this beautiful information.I hope you will also share more information on beauty.please keep sharing. makeup

    OdgovoriIzbriši