nedjelja, 29. prosinca 2019.

CHANEL HAUL


Nakon lijepo provedenih božićnih blagdana u krugu obitelji, vraćam se pisanju postova. Donosim vam recenziju dva Chanel proizvoda koje koristim već duže vrijeme. Udobno se smjestite, skuhajte si kavu ili čaj i nastavite čitati.



 Le Volume Revolution de Chanel Extreme Volume Mascara 3D-printed brush


Za one koji su novi ponovit ću da imam svijetle i ravne trepavice, te sam konstantno u potrazi za maskarom koja će mojim trepavicama dati volumen i gustoću. Isprobala sam puno drogerijskih maskara, a onda sam prešla na testiranje malo skupljih primjeraka (recenzija).
Maksara je pored tekućeg pudera i ruža za usne moj osnovni makeup proizvod. Često nemam volje za kombiniranjem sjenila na očima, posebno kada se ujutro moram rano spremati za posao. Tada stvar spašava dobra maskara i crveni ruž.
Nikada prije nisam imala Chanel maskaru za oči, pa vam ne mogu ponuditi neku usporedbu. Mogu vam samo reći da me ova Chanel maskara oduševila.
Lijepo se nanosi na trepavice i uz to lako obuhvaća svaku trepavicu. Formula maskare je bogata, ali nije previše mokra. 
Intenzitet maskare možete jednostavno nadograditi, mada ja uvijek stavim samo jedan sloj. Tako trepavice imaju volumen, a izgledaju potpuno prirodno. Prilikom stavljanja drugog i trećeg sloja, maskara se počinje pomalo grudati iako proizvođač navodi baš suprotno. 
Što je posebno kod ove maskare?
Stvar je u četkici koja je malo "čudnog" izgleda.




Riječ je o prvoj 3D četkici patentiranoj od strane Chanela. Četkica ima strukturu saća i uzima optimalnu količinu proizvoda tako da već u jednom premazu trepavicama daje punu gustoću. 
Maskaru se nanosi cik-cak potezom od ruba trepavica prema vrhovima. 



Formula maskare sadrži kombinaciju voska (pčelinji i rižin vosak), pro-vitamin koji jača trepavice, te polimerni sloj koji čini da maskara ostane na trepavicama sve do skidanja.
Cijena maskare je 259kn. 

Chanel Correcteur Perfection Long Lasting Concealer



Pri odabiru korektora, najbolje je ići za nijansom koja odgovara vašem tonu kože ili za jednom nijansom svjetlijom od vaše kože. Prevelika razlika u tonovima djeluje neprirodno i mogla bi dodatno istaknuti problematična područja, umjesto da ih prikrije.
Chanel korektor je dostupan u 6 nijansi, a sam kupila nijansu 2D Beige koja mi savršeno odgovara.
Pakiranje korektora je jednostavno i jako podsjeća na Maybelline Fit Me korektor. Korektor ima aplikator kojim proizvod točkasto rasporedite na područje ispod oka i u unutarnjem kutu oka. Pri tome ja koristim jako malo proizvoda, nikako ne nanosim količinu koju nam na Instagramu svakodnevno pokazuju makeup vizažisti. 



Tekstura korektora je je jedna od najljepših formula na koju sam naišla. Ima koegzistenciju gel-kreme i jako lako se blenda. Formula nije suha, ne ističe pore niti se uvlači u borice oko oka. 



Korektor nema mat završetak, ostavlja svilenkasti sloj tako da područje ispod očiju izgleda odmorno i lijepo.
Moja zamjerka korektoru je što ima laganu moć prekrivanja. Ja imam dosta tamne podočnjake koje on ne uspijeva prekriti.
Ako tražite lagani korektro za svaki dan koji će samo osvježio vaš izgled, ovo je proizvod za vas. 
Cijena korektora je oko 300kn.

Jeste li koristili neki od ovih proizvoda?
Koji je vama najbolji HE korektor?

Nema komentara