četvrtak, 13. prosinca 2018.

EMPTY #13


Kada pišem ovakav post tek vidim koliko novaca potrošim na kozmetiku. Ali, kozmetika je ljubav...





Proizvode za kosu ne mijenjam često. 
Schwarzkopf Gliss maska za kosu (recenzija) mi je odlična i već dugo je koristim. 
Balea med šampon za kosu za osjetljivo vlasište je odličan i jeftin drogerijski proizvod. Temeljito čisti vlasište i ne nadražuje ga.
Novi šampon za kosu koji sam potrošila je Garnier Botanic Therapy sa zelenim čajem, eukaliptusom i citrusima. Pokazao mi se dobrim jer je također nježan prema vlasištu, a to mi je kod šampona za kosu najvažnije.


Dirty Works Creamy Body Wash (recenzija) dobro odradi svoj posao.
O Nivea i Balea pjenama za tuširanje sam vam pisala OVDJE. Ovo ljeto su ovi proizvodi bili hit pa su se morale naći i u mojoj kupaonici.
Nivea Love Outdoors limitirana tuširalica me oduševila. Kremasta tekstura i predivan citrusni miris jako nježno čiste i hidratiziraju kožu tijela.
Intima Roberts intimni gel sam već i ranije koristila. Meni se pokazao dobar, nije me iritirao i stvarao mi neugodnosti na intimnom području.
Yves Rocher koncentrirani gel za tuširanje (recenzija) obožavam. Imam ih skoro sve, jako su praktični za putovanje. Volim njihovu teksturu i miris...volim sve YR proizvode za tijelo.



Adriona Lavender piling za tijelo (recenzija) je odličan za sve koji maštaju o kremastom, a opet učinkovitom pilingu.


Barnangen proizvodi za njegu tijela su mi svi jako dobri i o njima sam pisala OVDJE i OVDJE
Nivea Body Mousse je još jedan Nivea novitet. Inače jako volim Nivea proizvode za njegu tijela, a ova pjena je me jako zaintrigirala. Ima laganu, a opet konkretnu teksturu, lijepo hrani kožu i brzo se upija. Gel dolazi još u dvije varijante Crispy Cucumber & Matcha Tea mousse Wild Raspberry & White Tea mousse.Svaki primjerak na čepu ima naljpnicu koju možete zagrebati i tako osjetiti miris. Cijena ove pjene je oko 30kn.



Kada su dezodoransi u pitanju svi imamo svoje omiljene primjerke. Meni je Garnier Invisible Dry-Cream (recenzija) odličan za ljeto kada nosim majice na bretele. Treba mu neko vrijeme da se upije u kožu inače će ostaviti trag na odjeći. Što se zaštite tiče, tu radi odličan posao.
Vichy Mineral roll-on spada u skuplje primjerke i možete ga kupiti samo u ljekarni. Nema mirisa, alkohola, parabena ni aluminijevih soli. Jako je nježan za kožu, ali pruža nešto slabiju zaštitu.


Stigli smo do skincare proizvoda. 
Potrošila sam Evelin Pure Control gel/piling/masku za lice (recenzija). Trajala mi je jako dugo zato što je ovo dosta agresivan proizvod pa sam ga rijetko koristila.
Secret Key Milk Brihtening Toner (recenzija) je odličan, hidratizirajući tonik za lice.
Filorga NCTF-Reverse Mat Fluid (recenzija) je još jedan u nizu Filorga anti-age proizvoda koji mi se svidio.
Dermalogica Charcoal Rescue Masque (recenzija) odlično obavlja svoj posao i mada joj cijena nije zanemariva, po meni je se isplati kupiti.
La Roche Posay Effaclar Duo+ uvijek imam u zalihi i koristim ga kada mi lice poludi.
Sve više volim i koristim The Ordinary proizvode. Buffet (recenzija) je odličan serum sa peptidima. Niancinamid + Zink (recenzija) sam potrošila već treće pakiranje. Koristim ga svakodnevno u jutarnjoj njezi lica. Zbog velikih beneficija koje nincinamid ima bez ovog proizvoda ne želim nikada ostati.
Ebelin četkicu za pranje lica (recenzija) volim koristiti. Jeftina je, a dlačice su joj jako mekane i nježno uklanjaju ostatke nečistoće sa lica.


U ovoj skupini sam potrpala različite proizvode. 
Look by Bipa blazinice natopljene proizvodom za skidanje laka s noktiju su zgodne ako putujete i bojite se da vam se tekući proizvod ne prolije.
Galenski Laboratorij Krema za ruke sa karite maslacem, ereom i vitaminom E me nije oborila s nogu. Dosta je lagana pa u zimsko vrijeme meni nedovoljno štiti ruke od isušivanja.
Balea krema za stopala od jelenjeg loja odlično njeguje stopala i već sam ponovila kupnju. Ovu kremu toliko volim da ću pisati posebnu recenziju.
Nivea Q10 Plus C Energy okoloočna krema (recenzija) je dobro odradila svoj posao. Ne iritira nježno okoloočno područje i mislim da bi odgovarala svima koji nemaju problem sa suhoćom ovog područja.


Mislim da se kod mene nikada nije našlo više potrošenih dekorativnih proizvoda.
 Razlog tome je što sam konačno temeljito očistila svoj makeup kutak (o čemu sam vam pisala i na blogu).
Catrice HD Liquid Coverage (recenzija) sigurno ste svi imali jer je ove godine bio jedan od najtraženijih drogerijskih tekućih pudera. 
Sisley Phyto Fluid Foundation sam dobila od prijateljice i nikada nisam napisala njegovu recenziju. Nijansa mi nije bila pogođena, ostao je zaboravljen u ladici i prošao mu je rok trajanja. Žao mi je što ga nisam proslijedila nekome tko bi zaista uživao u njemu. Radi se o laganom tekućem puderu koji pruža srednju pokrivenost.
Avene Courvance Korektivni tekući puder (recenzija) je odličan ljekarnički tekući puder. Jako ga volim i trošim već treće pakiranje. Nedostatak je mali izbor nijansi i srednja pokrivna moć. Međutim, ja za svaki dan volim lagane podloge koje moje lice ostavljaju prirodnim.
Slavom opjevana Catrice Liquid Camouflage mene nije oduševila. Ima odličnu pokrivnu moć, ali kada dođete u neke godine i imate prve bore, ovakav proizvod nije vam prijatelj. Koristila sam je isključivo za pokrivanje nepravilnosti na licu, nikako na za podočnjake.
Ista stvar je i sa Essence Camouflage. Dobar proizvod, ali ne za moje godine.


Ovo je hrpa ruževa za unse koji idu u smeće jer ili su potrošeni ili ima je istekao rok trajanja. Više o njima pročitajte OVDJE.


Pa neka netko kaže da se ne može doći do testera...
Kiehl`s Calendula Herba-Extract Toner još više želim kupiti od kada sam isprobala testere.
Paula`s Choise Calm Redness Relief Toner testere sam kupila na Superskin web shop-u. Cijena ima je 6kn, pa kada god vršim narudžbu s te stranice uzmem si po par testera. Ovo je također odličan tonik za normalnu i masnu kožu lica.
Clarins Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum testere sam dobila 5 komada u Muller-u. Jako mi se sviđa ova okoloočna krema i sigurno ću je jednog dana kupiti.
Nuxe Prodigieux gel za tuširanje imam i u full size pakiranju. Odličan proizvod i ako ga niste imali svakako ga kupite.


Ja sam se umorila pišući, pa ne znam hoćete li vi uspjeti pročitati post do kraja. Nadam se da hoćete i da će vam se svidjeti.
Imamo li neki zajednički proizvod koji volimo?

3 komentara

  1. Naravno,sve je super i slažem se s tobom.Catrice puder i korektor ni meni ne odgovaraju,presuhi.Imam 38 godina i pašu mi malo hidratantnije stvari.Mislila sam kupiti neki dobar hidratantni serum.Šta predlažeš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam...s godinama koži jednostavno neki proizvodi ne budu dobri.
      Što se hidratantnog seruma tiče, moj omiljeni je Kiehl`s serum (ima recenzija na blogu). Od jeftinijih seruma odlični su Caudalie, Avene i Uriage. Nadam se da sam pomogla :)

      Izbriši