srijeda, 19. prosinca 2018.

CHARLOTTE TILBURY: MATTE REVOLUTION LIPSTICK


Sve se mi želimo počastiti nekim skupljim kozmetičkim proizvodom. Kod mene je to uvijek parfem ili ruž. 
Dugo već želim isprobati hvaljene Charlotte Tilbury ruževe za usne. 

Charlotte Tilbury je poznata britanska vizažistica koja je odrasla na Ibizi gdje je snivala snove koje je kao u nekoj bajci i ostvarila. Radi kao kreativna konzultantica za niz beauty i fashion brendova kao što su Tom Ford, MAC, Helena Rubinstein i Chanel. Prije pet godina je pokrenula svoju vlastitu beauty marku. Iza Charlotte su godine iskustva i više od 150 osvojenih nagrada.


Ove ruževe gledam jako dugo i konačno sam se odlučila na kupnju. Nijansi i finish-a ima jako puno i pri on-line kupnji mi se bilo jako teško odlučiti koji odabrati. Sve nijanse su mi predivne, posebno nude nijanse, a znate koliko je teško odabrati odgovarajuću nude nijansu ruža.
Izbor ja pao na ruž iz Matte Revolution kolekcije u nijansi Very Victoria.


Ovo je jedna od najpoznatijih nude nijansi CT ruževa. 
Kao što vidite na slici, pakiranje je predivno. Rose-gold tuba sa utisnutim logom na vrhu djeluje stvarno moćno.
Poznato vam je da ja nisam ljubiteljica mat ruževa, ali formula ovog ruža se ne može usporediti sa mat ruževima u našim drogerijama.
Tekstura je jako ugodna na usnama, kao da nosim kremasti ruž. Zbog ugodne teksture mislim da ovaj ruž vrijedi svake kune. 
U početku kada nanesete ruž on pruža odličnu hidrataciju i nema pravi mat završetak. Tek nakon 15-tak minuta formula se na usnama osuši i prelazi u mat. Međutim, nemojte očekivati mat završetak kao kod npr. MAC ruževa. CT Matte Revolution ruževi su po tome zaista posebni, jako lagani i ugodni na usnama. 
Punu boju nećete postići jednim premazom, ali meni to ne predstavlja problem. Na usnama ruž ostaje oko 4 sata i svakako će preživjeti kavu ili piće.
Moram se osvrnuti i na neobičan oblik ruža u tubi. Vrh ruža je pomalo čudnog oblika koji ne doprinosi preciznom nanošenju ruža. Međutim, neću se žaliti...sa nude nijansom ne možete puno pogriješiti tako da ja ruž apliciram i bez ogledala.


Nijansa Very Victoria ovako u tubi djeluje kao tamno smeđa. Na mojim usnama (koje su prirodno tamnije) to je predivna nude nijansa sa smeđim podtonom. 
Ova nijansa pristaje osobama tamnijeg tena, dok ako ste jako blijedog tena potražite nude nijansu sa ružičastim podtonom.



Obožavam ovaj ruž i jako često ga u zadnje vrijeme imam na usnama. U budućnosti naravno želim kupiti još nijansi iako je kupnja CT ruževa za nas iz Hrvatske dosta nezgodna. 
Ja sam ruž kupila na Net-a-Porter stranici. Cijena ruža je 30EUR  što nije tako skupo da shipping nije 25EUR. Jasno vam je da nisam prošla jeftino. 
Kasnije sam vidjela da se ruž može kupiti i na stranici Cult Beauty gdje mu je cijena pristupačnija.

Kako vam se sviđa nijansa ruža?

2 komentara

  1. Nijansa je predivna.Svi se moramo katkad počastiti,zaslužujemo haha ja se uvijek tako tješim

    OdgovoriIzbriši