utorak, 23. listopada 2018.

NEW IN #12


Konačno post o novim proizvodima kojih se nakupilo, pa sam odlučila post podijeliti u dva dijela. Drugi post o novitetima će ići drugi tjedan.


Nakon puno vremena bila sam u MAC-u i kupila Upward lash Volume et Courbe maskaru za oči, te Pro Longwear korektor za podočnjake.




Uložila sam u Urban Decay Naked Petite Heat paletu sjenila. Imam već 3 njihove palete i meni je tekstura ovih sjenila savršena.


Od kada je e.l.f. stigao u Hrvatsku nisam kupila nijedan proizvod jer su cijene puno veće nego na iHerb-u. Dok je bilo sniženje dekorative u Bipi kupila sam Lip Exfoliator i dva Noelle kista, za higlighter i za nanošenje sjenila. 


U ovom postu sam vam pisala o Catrice novitetima, a još sam kupila Tinted Lip Glow balm i #insta to go Blur Stick. 


Na sniženju u Muller-u kupila sam Lancome Shine Lover ruž za usne u nijansi 286.


Artdeco High Precision Liquid Liner koristim već godinama. Ovaj put sam izabrala smeđu nijansu. Jednostavan je za korištenje, a jako kvalitetan i postojan.


Često koristim kvalitetnu olovku za oči umjesto eyelinera. Uz boju mojih očiju posebno lijepo ide tamno zelena olovka. Inače kupim Lancome olovku koja ima odličnu zelenu nijasnu, ali kako trenutno nije bila dostupna, kupila sam Diego Dalla Palma u nijansi 24.


Moja narudžba sa Beauty bay-a završila je kupnjom ColourPop Lippie Pencil, Lippie Stix ruž u stiku i Lux Lipsticks ruž za usne.




O Vichy Liftactiv Flexiteint tekućem puderu pisala sam vam OVDJE.



Aura Correct Me korektor je ponovljena kupnja samo u tamnijoj nijansi. Tu je još i Aura Prime Me baza za sjenila. 


Zara Joyful Tuberose parfem još nisam imala, a kako volim Zara parfeme morala sam ga imati. 



Za rođendan sam dobila Chanel Mademoiselle parfem. Dugo ga nisam imala, a stvarno uživam u njemu.

Vjerojatno ste primijetili da sam kupovala puno više dekorativnih proizvoda nego inače. To je zato što imam puno otvorenih skincare proizvoda koje moram potrošiti.

Kupila sam dvije kupke koje su se tek pojavile u prodaji i puno se reklamirale. To su Dove Sensitine micelarni gel za tuširanje i Nature Box shower gel (recenzija).



Bottega Verde ima novi Tiare gel za tuširanje. Inače, jako volim njihove proizvode.


Kada pomislim da sam kupila sve Balea kreme za njegu stopala, pojavi se opet novi proizvod.


Dobila sam poklon bon za rođendan od Yves Rocher, pa sam kupila ponovo dva gela za tuširanje, novi Detox Micellar šampon za kosu, Repair Lotion za suhu kožu tijela i Evidence parfem.


Trebala mi je i nova četkica za moj Clinique Sonic System.


Dermalogica Special Cleansing gel već dugo želim testirati.


Lierac proizvode obožavam, a kako sam naišla na sniženje, kupila sam poznati Magnificence Gel za noć i svoj omiljeni Hydragenist gel (recenzija).

Nakon pauze, ponovo sam počela koristiti Skintegra proizvode. Kupila sam Superba C i Lumion koje koristim skoro dva mjeseca, pa ću vam uskoro pisati detaljno o njima.


Moj voljeni Caudalie...kupila sam Vinoperfect Essence.

Trebao mi je lagani serum za ispod kreme sa spf zaštitom, pa sam uzela Uriage Water Serum. 


Svaki odlazak u DM po kućne potrepštine kod mene završi kupnjom kozmetičkih proizvoda. Testirala sam Balea Ulje za čišćenje makeupa čija je recenzija već spremna i Balea pjenu za umivanje sa aloe verom.

Znate da se borim sa seboreičnim dermatitisom koji se kod mene povremeno pojavi. Tada mi najbolje pomaže Ducray Kelual DS krema.



Evelin regenerator za kosu sa arganom i keratinom sam neprlanirano kupila.


Dermalogica Breakout Clearing Overnight Treatment rješava začepljene pore i sprječava pojavu crvenila na koži.


Bio je ovo malo duži post, nadam se da ste uspjele doći do kraja.
Pišite mi imate li neki od ovih proizvoda i što želite da prvo recenziram?

Nema komentara