srijeda, 19. rujna 2018.

VICHY: Liftactiv Flexiteint tekući puder


Ovo ljeto mi je ten jako potamnio tako da su mi sve podloge koje imam presvijetle. Nakon razmišljanja koji puder kupiti (nisam htjela potrošiti puno novaca) odluka je pala na Vichy  Liftactiv Flexiteint tekući puder koji je namijenjen zreloj koži.Riječ proizvođača:
"Tekući puder s učinkom liftinga i zdravoga sjaja.
Za žene iznad 40 godina koje žele da puder bude i njega protiv bora".

Dakle, pravi sam kandidat za ovaj puder. Kod pudera mi je najvažnije da je lagan na licu, da se stapa s kožom i da nije komedogen.

Vichy  Liftactiv Flexiteint tekući puder dolazi u staklenoj boci od 30ml. Boca ima pumpicu, pa je njegovo doziranje lakše. 
Tekstura pudera je dosta rijetka i puder ima blagi cvjetni miris. Jako lijepo i lako se aplicira na lice. Ja istisnem dvije pumpice pudera i ovalnim kistom ga lako i ravnomjerno rasporedim po licu. Prekrivanje je nadogradivo, ali od laganog do srednjeg što meni u potpunosti odgovara.

Odmah nakon apliciranja puder je dosta sjajan na licu, ali već nakon par minuta sjaj se smanjuje. Ovo definitivno nije mat puder, ali kada ga fiksiram puderom u kamenu licu daje prirodan i zdrav izgled. Puder ne bi odgovarao osobama s masnom kožom lica.
Ovakav puder mi puno više odgovara od mat pudera koji mi na licu znaju istaknuti suhe dijelove. 
Vichy  Liftactiv Flexiteint tekući puder dolazi u četiri nijanse, a ja imam najtamniju nijansu 45Gold. 
Puder je definitivno hidratantan, ali prije njega kožu svakako treba nahraniti. Kako je sunce još uvijek jako, a ja koristim Skintegra Superba C, ispod pudera stavim lagani hidratantni Uriage serum i RoC Anti-Brown Spot Unifying fluid spf 50 (recenzija) iako puder ima SPF20.
Lifting efekt pudera se jasno vidi jer puder sadrži silikone koji zateže lice, zagladi ga i odlično ujednači ten. 

Sastav:

Formula pudera je obogaćena Collagylom, spojem 3 Vichy-jeva vodeća aktivna sastojka iz proizvoda protiv bora.

Pored pudera morala sam kupiti i tamniji korektor. Izbor je pao na Aura Correct Me Concealer (recenzijau nijansi 303 Caramel Cream. Na donjoj slici možete vidjeti koliko je nijansa tamnija od korektora kojeg inače koristim.Moje mišljenje:
Do sada sam se više puta uvjerila u kvalitetu dermokozmetike. O ovakvim podlogama pisala sam OVDJE.
Vichy  Liftactiv Flexiteintekući puder za se pokazao odličnim za moj tip kože. Jako sam zadovoljna kako izgleda na mom licu. 
Puder se može kupiti samo u ljekarnama po cijeni od 187,59kn.
Koristite li dermokozmetiku?
Jeste li koristili Avene ili Vichy pudere?

2 komentara