ponedjeljak, 23. srpnja 2018.

L.O.V. Dual Cover Concealer&Retoucher



Za danas još jedna recenzija L.O.V. proizvoda. Kada su korektori u pitanju znate da sam jako kritična, a i moje godine ne prihvaćaju sve teksture ovih proizvoda. Dakle, korektor mi treba prekriti podočnjake i ne smije se uvlačiti u borice oko očiju.



Što proizvođač kaže o ovom proizvodu?
Timski igrač s jednom misijom, da mali nedostaci nestanu na ciljani način. Bilo kada i bilo gdje Retouch olovka potpuno prekriva nepravilnosti kože svojom umirujućom, glatkom teksturom. Serum-korektor sadrži Shadownyl™ da umanji tamne podočnjake ispod očiju i vidljivo smanjuje fine linije.


Proizvod je jako zanimljiv, rekla bih da se radi o proizvodu 2u1.
U elegantboj crnoj kutiji dolazi tuba na čijim se krajevima nalaze dvije potpuno drugačije teksture proizvoda.

Na jednom kraju tebe nalazi se stick na odvrtanje.


Tekstura mu je srednje suha, ne odgovara mi na predjelu podočnjaka jer se uvlači u bore. Međutim zbog dobre pokrivne moći odlično će prikriti bilo koju nepravilnost na licu. Djeluje prirodno na koži i kada ga fiksiram puderom ostaje na licu cijeli dan.


Na drugom kraju tube je tekući korektor sa malim aplikatorom. Ovaj korektror ima srednje prekrivanje i koristim ga za dnevni makeup. Podočnjaci mi ne budu nevidljivi ali pruža jedan prirodni efekat  koji je meni za dnevnu varijantu sasvim dovoljan. Lako se bledna i kada ga imam na licu ne osjećam „težinu“ korektora.

Nijansa L.O.V. Dual Cover Concealer&Retoucher koju imam je Sand Sophistication 025 i odlično mi odgovara budući da ja uvijek kupujem korektor za nijansu svjetliji od pudera.


Da zaključim:

L.O.V. Dual Cover Concealer&Retoucher nije najbolji drogerijaki korektor koji sam imala, ali tekući dio rado koristim. Mišljenja sam da bi mlađim curama (koje još nemaju borice)  tekstura sticka dobro odgovrala.

L.O.V. Dual Cover Concealer&Retoucher možete sada jedino kupiti u Muller-u po cijeni od 101,90kn.

PR proizvod

Jeste li koristile ovaj korektor?
Koji je vaš najdraži drogerijski korektor?






4 komentara

  1. Korektore koristim u nekim situacijama kada su mom licu baš neophodni.Ovoga sam baš gledala,još uvijek razmišljam,sviđa mi se u opisu

    OdgovoriIzbriši