ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

FILORGA: NCTF Reverse MAT Fluid



Jako volim Filorga proizvode i koristim svako sniženje da obogatim svoju preparativnu kolekciju. Danas vam pišem o fluidu koji sam koristila prošle godine, a na čiju recenziju sam zaboravila. 
Filorga je francunski brend čiji je osnivač doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman godinama radio na razvoju anti-age proizvoda.


Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje polaganom razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCTF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Na taj način, uz pomoć patentirane tehnologije, aktivni sastojci apsorbiraju se u dermis bez upotrebe injekcija.


 NCTF je patentirani sastojak  svih Filorga proizvoda. 
To je kompleks koji sadrži 12 vitamina što stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima što djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala što djeluju protiv nedostataka kože te antioksidanse koji djeluju protiv sinteze slobodnih radikala.

NCTF linija sadrži 4 proizvoda: esenciju, serum, Reverse kremu i Reverse MAT serum.
Riječ je o proizvodima koja sadrži najveću koncentraciju NCTF-a.


Kako ja imam mješovito/masnu kožu lica, na testiranje sam dobila NCTF Reverse MAT fluid.
Proizvod sadrži obnavljajuću formulu s visokom koncentracijom NCTF-a i pojačano anti-age djelovanje. Jedinstveni polirevitalizirajući kompleks izveden iz estetske medicine u ovom fluidu nalazi se u jednakoj koncentraciji kao u anti-age injekcijskim tretmanima koji se koriste u ordinaciji.
Proizvođač navodi da „kombinacija najboljih anti-age sastojaka (hijaluronska kiselina, kolagen, vitamini A, H i E) zaglađuje bore, ujednačava boju kože i vraća joj zdravi sjaj“.

Proizvod je pakiran u srebrnoj boci sa pumpicom za doziranje proizvoda. Elegantna, minimalistička amabalaža primjerena renomiranom francuskom brendu. 


Tekstura fluida je lagana, brzoupijajuća sa mat efektom. Ima lagan i ugodan miris za kojeg vjerujem da bi svima odgovarao.




Ja sam fluid koristila u dnevnoj njezi. Ponekad mi je bio dovoljan samostalno, a ponekad sam nakon njega stavljala hidratantnu kremu, sve ovisno o tenutnom stanju moje kože.
Fluid je odlična podloga za makeup jer se slaže i sa puderom i sa BB kremom koju sam koristila.
Iako je riječ o matirajućem fluidu jako se razlikuje od matirajućih proizvoda za lice koje sam do sada koristila.
NCTF Reverse MAT fluid je obogaćen hijaluronskom kiselinom koja divno njeguje kožu tijekom dana i nećete imati osjećaj neugodnog zatezanja ili osjećaja da vam koži nedostaje vlage.

Moje mišljenje:

NCTF Reverse MAT fluid sam koristila skoro 3 mjeseca. U tom periodu sam primijetila da mi je puder na licu postojaniji tijekom dana jer fluid je pojavu sebuma odlično držao pod kontrolom. 
Jako brzo sam primijetila kako su pore na licu manje vidljive, a nakon dužeg korištenja to se samo potvrdilo. Lice mi je izgledalo svježe, zdravo...postojeće bore nisu čudotvorno nestale, ali ulažem u svoju kožu i sada u 45-toj godini već vidim plodove moje njege.
Filorga NCTF Reverse MAT fluid možete kupiti u pojedinim ljekarnama ili naručiti na Online Ljekarna Corner.
Cijena fluida je 648kn, ali Filorga proizvode često možete kupiti na sniženju (trenutno su sniženi).

PR proizvod

Koristite li anti-age proizvode?
Koji su vaši favoriti?

4 komentara

  1. Meni su Vichy proizvodi ok i cjenovno prihvatljivi.Super post

    OdgovoriIzbriši
  2. cunka zlatic7. listopada 2018. u 13:40
    Jedino što sam kupila od Filorge je njega za usne s obećavajućim plump efektom koji se nije dogodio.
    Jako je skupa za nekoliko mililitara šta nudi. A rezultat nisam vidila.
    Muče me vječno ispucane i dehidrirane usne

    OdgovoriIzbriši