petak, 16. ožujka 2018.

AFRODITA COSMETICS: Hydro Patch H2O krema za lice



Od jeseni sam potrošila par hidratantnih krema, pa će te u buduće čitati njihove recenzije jer su sve dobro odradile svoj posao, a tekstura svake kreme je bila drugačija.
Ako se pitate kako ja tako brzo trošim hidratantne kreme, ne, ne mažem ih na kruh. Svakodnevno ih koristim za lice, vrat, dekolte i leđa. Davno sam primijetila da ako leđa nakon tuširanja namažem losionom za tijelo javljaju mi se prištići. Zato kremu za lice koristim i na leđima.

Vidjeli ste da je tijekom prosinca Facebook i Instagram bio zatrpan novom linijom Afrodita proizvoda pod imenom Hydro Patch H2O.
Linija sadrži kremu za lice, serum, okoloočnu kremu i ampule. Patch H2O
 linija namijenjena je osobama u dvadesetima kojima pruža dovoljnu anti-age njegu.
Ja sam ovu kremu kupila isključivo u svrhu dobre hidratizacije lica tijekom zimskih mjeseci.

Što karakterizira ovu liniju proizvoda?

„Jedinstvena tehnologija PatcH2O djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster. On na površini kože stvara hidrofobni sloj koji spriječava gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O samo nekoliko minuta nakon nanošenja nudi trenutačnu hidraciju koja traje 48 sati. Djeluje u borbi protiv štetnih onečišćivača i znakova starenja. Štiti stanice od oštećenja, čuva njihovu vitalnost i jača zaštitnu funkciju kože. Znanstvena studija dokazuje da je koža nakon upotrebe navlaženija, mekša i vidljivo elastičnija.“



Možete birati između kreme za suhu i kreme za normalnu i mješovitu kožu lica. Naravno da sam ja kupila ovu drugu verziju.

Prvo moram prokomentirati predivno pakiranje. Dakle, krema dolazi u elegantnoj plastičnoj ambalaži od 50ml. Sve to je još dodatno upakirano u kartonsku kutiju i celofan što osigurava da nitko prije vas nije koristio proizvod. To jako cijenim kod svakog proizvoda.

Tekstura ove kreme me malo iznenadila. Potpuno je drugačija od teksture Mixa i Bocassy hidrtantnih krema koje sam voljela i o kojima sam vam pisala.

Afrodita Hydro Patch H2O ima puno konkretniju, pa rekla bih i masniju teksturu. Zato mislim da bi osobama sa masnom kožom bila preteška. 



Krema se ne upija trenutačno, a nakon upijanja na mom licu je ostavljala lagani mastan trag. Ništa strašno da nakon što bi se krema upila ne bih mogla staviti puder. Dapače, puder jako lijepo sjeda na ovu kremu.



Kremu sam koristila redovito ujutro, dok sam je navečer kombinirala sa Bocassy Hydrating Night Cream ovisno o potrebama moje kože.



Sastav:

Važno je naglasiti da Afrodita Hydro Patch H2O krema ne sadrži parabene, parafin niti silikone. Također, njena formula nije komedogena.
S druge strane, krema sadrži jojobino ulje, pantenol, sok aloe vere, ureu i hijaluronsku kiselinu.

Moje mišljenje:
Afrodita Hydro Patch H2O krema za normalnu i mješovitu kožu je dobra drogerijska krema koja će vam pružiti optimalnu hidratizaciju.
Hoću li je kupiti ponovo? Neću, jer sam isprobala neke druge drogerijske hidratacijske kreme čija mi se tekstura više sviđa.
Ovu kremu možete kupiti u DM-u, Muller-u i Bipi po cijeni od 77,90kn

Jeste li koristile neki proizvod iz Hydro Petch H2O linije?
Zanima me vaše mišljenje, pa mi pišite u komentarima.





2 komentara