četvrtak, 16. studenoga 2017.

LIPSTICKS WEEK: Essence Ultra Last Instant Colour ruž za usne


Pisala sam recenziju nekih proizvoda iz Essence proizvodima iz kolekcije jesen-zima.

Među njima su se našli Ultra Last Instant Colour ruževi za usne koji su me oduševili svojom kvalitetom i osjećajem koji ostavljaju na usnama. S toga sam kupila još dva ruža koja ću vam danas predstaviti.

Ruževi iz Essence Ultra Last Instant Colour imaju kremastu teksturu koja lijepo njeguje usne u ove zimske dane. Lako se nanose, nemaju sjajan završetak, pa mislim da su odlična zamjena za one poput mene koji obožavaju kremaste ruževe.
Postojanost je još jedna kvaliteta ovih ruževa. Na meni ruž počne jednoliko blijediti nakon 4 sata, ali boja je još uvijek na usnama.
Pigmentiranost je odlična, samo jednim premazom dobivate punu boju na usnama.
Znam da sam ove ruževe baš nahvalila, ali što ću kada su mi jako dragi...

Nijanse koje sam kupila su 07 undress my lips i 02 rich mahagany.


07 undress my lips je prljavo-ružičasta nijansa koja na mojim usnama izgleda kao jedna vrsta nude ruža i u tu svrhu sam je uzela. Nije to prava nude nijansa, ali meni je dovoljno svijetla da je mogu nositi u kombinaciji sa jače naglašenim očima. Kako se radi o jednoj neodređenoj nijansi, ruž je nosiv u svim prilikama i pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju. Takve nijanse, u biti, najviše volim. 


02 rich mahagany je tamna, prava smeđa nijansa. Naglašavam ovo „prava smeđa“ jer teško je naći smeđu nijansu koja u sebi nema primjesu koraljne.
Nijansa ruža je tamnija, ali kako ja imam prirodno tamnije usne, lijepo se uklopi u dnevni look.



Ove ruževe možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 19,90kn.

Kako vam se sviđaju nijanse ruževa koje sam odabrala?
Imate li ruž iz ove Essence kolekcije?



4 komentara