srijeda, 18. listopada 2017.

trend IT UP: Mini haul


Trend IT UP je novi DM-ov kozmezmetički brend koji je ove jeseni stigao u Hrvatsku.
Karakteriziraju ga cjenovno privlačni proizvodi pa ne čudi što se o njemu odmah počelo na veliko pričati.
Obišla sam njihov štand i kupila par proizvoda za koje mi se činilo da su mi „potrebni“ i koji su mi se na prvi pogled svidjeli.
Ako vas zanima što sam sve kupila, nastavite čitati.


Trend IT UP mono sjenilo u nijansi 067. Riječ je o lagano metalic sjenilu predivne ljubičasto-smeđe boje. 


Tekstura sjenila je meka, svilenkasta i uopće se ne trusi prilikom aplikacije. Pigmentacija je jako dobra, čak i bez da prethodno stavim bazu. Na žalost, bez baze na očima izdrži kratko.
Sviđa mi se nijansa, odlično se slaže s bojom mojih očiju. Nije previše metalik, predivno se blenda i ne mogu vjerovati da je cijena sjenila samo 14,90kn.


Kada smo već kod očiju, uzela sam još jedno kremasto sjenilo u olovci. Radi se o Ultra Smokey eye shadow pen u nijasni 050. 


Na jednoj strani pakiranja je sjenilo (čija me količina zadivila), a na drugom je spužvica koja bi trebala služiti za blendanje. 


Nijansa je predivna sivo ljubičasta, lagano metalik. Lijepo se nanosi, ali kada sam ga pokušala blendati priloženom spužvicom kao da je taj lijepi ljubičasti sjaj nestao sa oka. Shvatila sam da puno bolji efekat postižem ako ga blendam prstima.
Jako dobra proizvod za cijenu od 17,90kn.



Znate koliko volim Essence i Catrice gel za obrva (recenzija), pa sam takav isti proizvod kupila i od Trend IT UP brenda.
Puno ime mu je Brow Gel Filler u nijansi 010 koja je najtamnija, ali nije crna nego sivo-smeđa i odlično se uklapa u prirodnu boju mojih obrva. 


Četkica je dobra, lijepo potamni i počešlja obrve. Iskreno, nisam primijetila nikakvu razliku između ovog i Essence proizvoda za obrve.
Cijena proizvoda je 26,90kn.



Najviše pažnje sam ipak posvetila proizvodima za usne i uzela sam ih čak četiri (neka se nađe!). 

Trend IT UP Color & Butter Lipstick Pen u nijansi 030 je 3u1 proizvod koji pruža njegu i sjaj usnama. Sadrži avokado ulje i shea maslac. 


Tekstura je jako ugodna na usnama, pigmentiranost je dobra (mada je ovo dosta svijetla nijansa), ali postojanost je srednja. 


Kada govorim o ovom proizvodu odmah ću navesti za mene veliku manu Trend IT UP proizvoda. 
Naime, nijedan proizvod nije zaštićen folijom, tako da kako to već kod nas biva, morate se dobro potruditi da kupite nekorišten proizvod. Ja sam naivno mislila da je zadnji proizvod u redu sigurno nekorišten. Tek kada sam došla kući vidjela sam da je i taj proizvod netko isprobao na svojim usnama (to možete vidjeti na gornjoj slici). Ružna navika naših žena, ali zato budite pametni pri kupnji i otvorite baš svaki proizvod prije nego što ga kupite.
Cijena ovog proizvoda je 24,90kn.



Nastavljamo s proizvodima za usne. Kupila sam tri ruža iz linije Trend IT UP Ultra Matte Lipstick u nijansama 400, 430 i 470.


Moram naglasiti da je pakiranje ovih ruževa meni baš lijepo i kvalitetno te se čvrsto zatvara (čuje se „škljoc“ prilikom zatvaranja). 


Iako je naznačeno da se radi o mat ruževima, na usnama su jako ugodni, ne isušuju usne uopće. Također, finish im nije potpuno mat, imaju ugodnu kremastu teksturu. 
Nijanse koje sam odabrala vidite na donjoj slici. Posebno mi se sviđa najtamnija nijansa jer mi je teško naći smeđu nijansu koja nije „mrtva“.
Za ove ruževe bih rekla da su kvalitetni drogerijski ruževi koji mogu stati uz bok sa Essence ruževima. 
Cijena ruža je 17,90kn.






Za kraj ovog posta ostavila sam dva proizvoda koji su mi bili zanimljivi, pa ćemo vidjeti rade li to čemu su namijenjeni. 

 Trend IT UP Enriching Cuticle Remover koji sadrži maslinovo ulje i vitamin E.  

Pomoću malog aplikatora proizvod se istisne iz tube i umasira u kožicu oko noktiju. Ostavi se da djeluje oko 15 sekundi a zatim se kožica sa drvenim štapićem nježno potisne. Ovaj proizvod nisam još pošteno testirala, pa ću vam o njemu naknadno pisati.
Cijena proizvoda je 18,90kn.




Trend IT UP Color Stop fluid pomaže pri lakiranju noktiju. 


Nisam se još nikada susrela sa ovakvim proizvodom, ali kada lakiram nokte na nogama uvijek mi se dogodi da laka ima svuda oko nokta.
Proizvod dolazi u tubi i ima aplikator sličan tušu za oči. 


Proziran je i prije lakiranja nokta stavite ga na okolnu kožu. Tada možete slobodno lakirati nokat, ne morate paziti da vam lak ne pređe pločicu nokta. Proizvod se nakon par minuta osuši i jednostavno ga skinete, a vaši nokti ostanu uredno lakirani. Isprobala sam proizvod i stvarno mi je fora.
Cijena proizvoda je 23,90kn.

Nadam se da ovaj post nije bio predugačak i da sam vam bar malo olakšala odabir trend IT UP proizvoda.

Jeste li već koristili proizvode ovog brenda?
kakvi su vaši dojmovi?






Broj komentara: 9

  1. Nisam koristila zainteresiralo me pogotovo ovaj zadnji proizvod da mogu nesmetano nalakirati nokte na nogama, a i cijene su pristupacne ! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam 2 shine ruza i jedan mat u olovci te 2 olovke za usne na odvrtanje
    Meni je sve super. Odusevljena sam ovim proizvodima. 😍😄

    OdgovoriIzbriši
  3. I sama sam kupila ruževe, nijanse 400 i 430 i imaju svoju Recenziju na blogu. Ja sam oduševljena i Morat cu kupiti jos koji :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjenila su predivnih nijansi, baš po mom ukusu <3 a ovo zadnje za lakiranje svakako kupujem.

    OdgovoriIzbriši