petak, 3. ožujka 2017.

FILORGA Optim eyes okoloočna krema

Teško je naći kvalitetnu okoloočnu kremu. Na tržištu je velika ponuda istih, različitih cijena i različitih namjena. Mišljenja sam da u mojim godinama nije dovoljna krema koja će pružiti samo hidratizaciju okoloočnog područja. Zato isključivo biram kreme koje osiguravaju anti-age učinak.
Nisam koristila puno HE okoloočnih krema, pa ih međusobno ne mogu uspoređivati, ali FILORGA Optim eyes okoloočna krema me oduševila.

Ako vas zanima zašto, pročitajte u nastavku posta!






Pakiranje je jednostavno, elegantno i kvalitetno, kao i kod ostalih Filogra proizvoda. Bijela, neprozirna, čvrsta plastična boca sa bijelim poklopcem. Odvrtanjem poklopca pojavi se pumpica koja pritiskom ispušta malu količinu proizvoda. Općenito volim proizvode u koje ne moram umakati prste jer mi to nije higijenski.



Tekstura kreme je između gela i kreme. Vrlo je lagana, nemasna, nije ljepljiva i brzo se upija u kožu. Krema nema miris, što mi je drago.
Jako je blaga prema očima, ne izaziva suzenje niti peckanje očiju.



Proizvođač navodi da ova okoloočna krema pozitivno utječe na tri najveća problema: bore, podočnjaci i podbuhlost.
To osigurava jedinstveni sastav ove okoloočne kreme:
  • koktel tri aktivni sastojka potiču vensku i limfnu cirkulaciju i dreniraju vrećice na donjem kapku
  • hijaluronska kiselina i Filorga patentirana NCTF tehnologija djeluje na popunjavanje borica
  • haloxyl pospješuje uklanjanje tamnih podočnjaka


Moje iskustvo:
Ne volim masne i teške okoloočne kreme, te me je Filorga Optim Eyes na prvu osvojila svojom laganom i bezoupijajućom teksturom. Dobro je hidratizirala područje oko očiju, a i odlična je podloga za korektor.

Pojava bora je normalna i bore postaju sve vidljivilje kako starimo. Istina, bore oko očiju nastaju puno ranije nego na ostatku lica jer je tu koža jako tanka, a kako se s godinama smanjuje proizvodnja kolagena, smanjuje se i elastičnost kože.
Ja sam u 40-tim godinama i bore oko očiju su već dosta vidljive.
Koristeći Filorga Optim Eyes okoloočnu kremu, moje bore nisu nestale. Jesu li se smanjile, iskreno ne znam...ne brojim ih tako pažljivo da bih vam na ovo pitanje mogla odgovoriti.
 Ja općenito ne vjerujem da bilo koja krema može ukloniti bore s lica. Sve anti-age kreme koristim isključivo kako bih odgodila i smanjila pojavu bora tj. djelovala preventivno.
Imam dosta vidljive podočnjake koje sam genetski naslijedila. Mogu ja njih lako kamuflirati korektorom i puderom, ali činjenica je da kod mene podočnjaci postoje.
Ova krema mi je podočnjake učinila manje vidljivima i sada mi ih je puno lakše prekriti korektorom.
Zbog manjka sna redovito mi se ujutro javi natečenost ispod očiju. To ova krema uspješno drži pod kontrolom.
Kremu koristim već 2 mjeseca, ujutro i navečer tako da je tapkajući prstom lagano umasiram u područje oko očiju. Moja koža se toliko navikla na nju, da ako je slučajno zaboravim staviti, odmah to osjetim.

Uvijek vam pišem kako mi u neke kozmetičke proizvode nije žao uložiti novac. 
Filorga Optim Eyes  je jedna od tih krema koja svojom kvalitetom i te kako opravdava svoju visoku cijenu. 

Filorga Optim Eyes okoloočnu kremu možete kupiti u bolje obskrbljenim ljekarnama, kao i na web shopu po cijeni od 369kn.

PR proizvod

Koristite li Filorga proizvode?
Koja je vaša najdraža okoloočna krema?

Broj komentara: 5

  1. Djeluje zanimljivo, drago mi je da si zadovoljna, ja sam probala jedino Filorga serum s vitaminom C do sada.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, ja taj serum nisam probala. Jesi bila zadovoljna?

      Izbriši
    2. Uskoro ću ga recenzirati, na koži dekoltea je čuda napravio, a za kožu lica mi je čak bio i prejak, isušivao me strašno. Inače imam masnu koži u nije nešto jako osjetljiva.

      Izbriši
  2. Zvuči baš obećavajuće i rado bih ju isprobala. Godinama sam u potrazi za okoloočnom kremom od koje mi neće suziti oči, nadam se da me neće razočarati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super zvuči, uvijek sam u potrazi za novim favoritom kad su okoloočne u pitanju :)

    OdgovoriIzbriši