ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

CATRICE Matt Lip 6hr Artist ruž za usne

Ovaj ruž je bio jedan od mojih omiljenih zimskih ruževa, a zaboravila sam mu posvetiti recenziju.






Riječ u ružu koji je pakiran u tubi na odvrtanje. Pakiranje je jako kvalitetno i praktično jer omogućava preciznu aplikaciju i savršenu definicuju usana.


Kako je olovka na vrhu ruža bila lijepo zašiljena, bojala sam se što će se vremenom dogoditi kako se ruž bude trošio. Pokazalo se da sam se uzaludno brinula. Vremenom je vrh ruža postao tup, ali još uvijek ima oblik olovke i još uvijek se lako aplicira. 

Matt Lip 6hr Artist ruž za usne, kao što mu i samo ime kaže, spada u mat ruževe, ali ne one „teške“mat ruževe koji će vam isušiti usne. Njegova tekstura je jako ugodna na usnama, pomalo kremasta dok ga stavljate. Tek kada se osuši ostavlja lijepi mat završetak


Ruž dolazi u 7 nijansi koje su sve tamnije i odlično pigmentirane. Dovoljan je jedan premaz usana da se boja u potpunosti razvije.
Catrice nam obećava da je trajnost ovog ruža 6 sati. Sa tim se ne bih složila, jer već nakon 3 sata boja ruža gubi svoj intenzitet. Meni to ne smeta jer ruž jednostavno obnovim čak i bez ogledala.
Nijansa koju imam je 070 First Brown Ticket. Općenito ne volim smeđe ruževe, smatram da mi spram tena lijepo ne pristaju. Jedini smeđi ruž kojeg sam do sada voljela je Artdeco (recenzija).
Međutim 070 First Brown Ticket je topla smeđe-ljubičasta nijansa koja mi se jako sviđa. Smeđi podton daje toplinu ružu i on jako lijepo izgleda na mojim usnama (barem ja tako mislim).



Ako još niste, onda svakako odaberite jedan ruž iz ove kolekcije. Za cijenu od 40kn, stvarno se isplati imati ga. 

PR proizvod

Imate li ovaj Catrice ruž? Kako ste zadovoljni njegovom teksturom?



2 komentara

  1. Izgleda jako lijepo na tvojim usnama, dobro misliš ;) Volim kremastu teksturu ovog ruža pa mu zbog toga opraštam i kraću trajnost, koja nikako nije šest sati :D

    OdgovoriIzbriši