ponedjeljak, 26. rujna 2016.

LA ROCHE-POSAY: Hydraphase UV Intense Legere Creme


LRP Hydraphase UV Intense Legere kremu za lice dio je nove Hydraphase linije.
Ovu liniju proizvoda karakterizira dugotrajno vlaženje kože. Ne zaboravimo da je ključ do zdrave i lijepe kože rutina čišćenja i hidratacije




Riječ proizvođača:
„Tehnologija čvrstih staničnih veza: fragmenti hijaluronske kiseline jamče epidermalnu koheziju zahvaljujući kojoj se voda ulijeva u kožu i zadržava u njoj, pružajući izrazito dugotrajan osjećaj hidratacije. Prilagođeno osjetljivoj koži. Sustav filtera pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih svakodnevnim izlaganjem UVA i UVB zrakama.“


LRP Hydraphase UV Intense Legere krema za lice dolazi u plastičnoj boci sa pumpicom koja sadrži 50ml proizvoda. 


Krema postoji u dvije verzije „legere“ za mješovitu i „rich“ za suhu kožu lica. Važno je naglasiti da je krema pogodna za osjetljivu kožu kojoj nedostaje vlage, pa je zbog toga zategnuta, perutava i bez sjaja.

Tekstura je kremasta, prilično bogata, sa suptilnim i jako ugodnim mirisom.



Veliki plus ovoj kremi je što sadrži sustav UV-filtera koji pomaže u zaštiti kože od oštećenja prouzročenih svakodnevnom izlaganju UVA i UVB zraka. 


Moja koža lica je u toplijem dijelu godine više masna nego mješovita. Iako sam do sada puno puta koristila LRP kreme za lice iz linije legere, trenutno mi je ova krema premasna.
Koristim je tek 3 tjedna i vidim da moja koža ovu kremu nikako do kraja ne može upiti.
Kako krema ima UV zaštitu, koristim je svako jutro. Nakon čišćenja lica kremu stavim na lice, vrat i dekolte. Nakon toga na lice ide puder i tu nastaje problem.
Kako krema ostaje „sjediti“ na koži, puder ne sijeda lijepo na lice. Čak i nakon matiranja, kroz 2 do 3 sata lice mi se zasjaji.

Sastav:

Neki od sastojaka koji se ističu su termalna voda i fragmentirana hijaluronska kiselina.

Moje mišljenje:
Koristeći LRP Hydraphase UV Intense Legere kremu za lice došla sam do zaključka da definitivno ne odgovara masnoj koži lica tijekom toplijeg perioda u godini.
Stanje kože lica i njene potrebe se kroz godišnja doba mijenja. Važno je prepoznati potrebe svoje kože i u skladu s tim koristiti odgovarajuće kreme za lice.
Naravno da ću kremu nastaviti koristiti kada zahladi i onda ću vas ponovo izvijestiti kako se ova krema slaže s mojom kožom lica.
LRP Hydraphase UV Intense Legere kremu za lice možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama po cijeni od 191,90kn.

PR proizvod

Koristite li LRP kreme za lice?
Koja od ovih krema je vaš favorit?


4 komentara

  1. I meni je ova krema bila malo peemasna preko ljera,a imam normalnu kozu.Sad koristim istu tu kremu ali bez UV -a i super mi je,puno je laganija i bas mi lijepo hidratizira lice bez onog teskog osjecaja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja trenutno isto koristim LRP kremu bez faktora i jako sam zadovoljna

      Izbriši
  2. Ovu s UV nisam probala, nego samo onu klasičnu i bila mi je odlična :D Za ljeto je ne bi koristila jer volim veći spf pa me baš zanima kako će ti odgovarati po zimi jer bi je ja koristila zimi :D

    OdgovoriIzbriši