četvrtak, 2. lipnja 2016.

AFRODITA PROFESSIONAL: PURE OXYGEN VITALIZIRAJUĆA DNEVNA KREMA

Proizvodi pod imenom AFRODITA PROFESSIONAL namijenjeni su profesionalnoj uporabi u kozmetičkim i frizerskim salonima te wellness i spa centrima. Tu možete pronaći proizvode za njegu lica, njegu tijela, anticelulitnu njegu, depilaciju, njegu ruku i nogu te njegu i oblikovanje kose.


Pure Oxygen Vitalizirajuću dnevnu kremu preporučila mi je moja kozmetičarka jer mi je koža nakon učestalih kozmetičkih tretmana trebala hidratizaciju koja će prodrijeti i u dublje slojeve kože.




Proizvodi iz linije Pure Oxygen pakirani su u bijeloj ambalaži sa nježno plavim detaljima.
Sama krema nalazi se u prozirnoj, staklenoj posudi koja sadrži 50ml proizvoda. 


Riječ proizvođača:
„Hidratantno-osvježavajuća njega kisikom koja djelovanjem na staničnoj razini obnavlja kožu iznutra prema van! Biološki aktivnom tehnologijom Fiflow BB61 povećava opskrbu kože kisikom, istodobno potiče njezinu detoksikaciju i trenutačno okrepljuje metaboličku aktivnost stanica kože. Na taj način ne poboljšava samo izgled, nego i opće funkcioniranje i strukturu kože! Koži vraća zdrav, znatno odmorniji izgled, vidljivo je pomlađuje i usporava njezino starenje.“

Krema je higijenski pakirana jer je hermetički zatvorena folija štiti od svih vanjskih utjecaja.


Tekstura kreme je jako neobična. Kao što vidite na donjoj slici, kada posudu otvorite imate osjećaj da se u njoj nalazi šlag za kolače, a ne krema za lice. Kada je stavite na kožu lako se razmazuje i jako brzo upija. Ne ostavlja mastan trag što je kod moje mješovito/masne kože jako važno. Ipak, ima osječaj da je tekstura kreme dosta vodenasta, nije fluidna, ali nije ni teška i ljepljiva.
Krema ima blagi miris koji brzo nestane sa lica. 


Koristila sam ovu kremu prema stanju kože lica. U početku sam je stavljala ujutro na očišćenu kožu lica. Odlično se slaže sa puderom, nema onih dosadnih grudica niti ljuštenja. Nakon nekog vremena, kada mi se koža oporavila, koristila sam je kao noćnu kremu i tada mi se također pokazala dobrom. 



Iako proizvođač navodi da je Pure Oxigen Vitalizirajuća dnevna krema namijenjena svim tipovima kože lica, mislim da osobama sa suhom kožom ne bi odgovarala, odnosno da im ne bi pružala odgovararajuću hidratizaciju.

Sastav:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Cyclopentasiloxane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Pisum Sativum (Pea) Extract, Carnosine, Panthenol, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Pentafluoropropane, Xanthan Gum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Sulfite, Sodium Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Lactic Acid, CI 42051

Ključni sastojci ove kreme su:
  • FIFLOW BB61-na sebe veže kisik iz zraka, prenosi ga u kožu i tamo ga oslobađa. Na taj način se oživljuje mikrocirkulacija kože.
  • ekstrakt graha- bogat je izvor polipeptida. Potiče fiziološke procese kože te tako jača njezinu prirodno ravnotežu.
 Krema ne sadrži parabene, parafin i nije komedogena.

Moje mišljenje:
Moja koža lica s godinama postaje sve čudnija! Tijekom zime imala sam period kada sam na nekim djelovima lica imala bolne potkožne čireve i bila sam prisiljena ići na redovite kozmetičke tretmane čišćenja istih, koji su mi puno pomogli i doveli lice u normalu. Međutim kada je hidratizacija moje kože lica u pitanju, jako mi je teško pronaći kremu koja mi odgovara. Većina njih mi dodatno zamasti lice i izazove pojavu komedona. S druge strane, kreme namijenjene njezi masne kože mi nisu dovoljno hranjive.
Pure Oxygen Vitalizirajuća dnevna krema mi je bila pun pogodak. Lijepo je hidrtizirala i oživjela kožu lica bez da se nakon par sati lice počne presijavati. U periodu kada sam je intezivno koristila (kao dnevnu ili noćnu kremu) na licu mi se vidjela velika promjena na bolje. Koža je bila blistava, svježa i nahranjena i imala sam osjećaj da mi koža konačno diše!

Afrodita Professional proizvode za njegu lica možete kupiti u određenim kozmetičkim salonima.
Cijena Pure Oxygen Vitalizirajuće dnevne kreme je 236kn.

Jeste li koristili neki proizvod iz linije Afrodita Professional?


2 komentara

  1. Redovito vec godinama koristim Afroditine profesionalne proizvode koje kupujem kod moje kozmeticarke. Koristila sam kreme iz AHA linije, Hyaluron, Hydro control... uglavnom hidratantne kreme. Mojoj masnoj dehidriranoj kozi jako odgovaraju. Kozmeticarka napravi tretman sa preparatima koje ja dalje koristim u kucnoj njezi i rezultati su odlicni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam za jesen planirala isprobati proizvode iz AHA linije. Moja kozmetičarka također radi tretmane s ovim proizvodima. Možda imamo istu kozmetičarku?

      Izbriši